gumkas77
Member
Nie testowałem i nie chce mi sie.
Aktyalnie jestem na R114 i działa dla mnie wyśmienicie.
yhy, dla mnie r114 dziala dobrze ale jak sluchalem radio i mialem tv w opcji wylaczony ekran , to nie moglem go spowrotem wybudzic , i to nie dzialao u mnie na r117 tez niestety nie wiem dlaczego
a u ciebie dziala dobrze ta funkcja ?
ps. 2 opinie z tcl fc PL
"Jestem po dwóch godzinach testowania i stwierdzam, że to kolejny softowy gniot:
1. Łączy się do 5ghz (jeśli komuś nie łączy trzeba odpiąć przewód lan)
2. Zniknął Atmos, w wersji V677 był z oryginalnego soundbara, po podpięciu zewnętrznego nie działał, tutaj już nawet na oryginale nie ma ścieżki do wyboru.
3. Przy współpracy z zewnętrznym soundbarem przy opcji "Dostęp" nie rozróżnia ścieżek dźwiękowych stereo/5.1. Po przejściu na "auto" mamy dolby audio w YT co jest nadal błędem, nie rozpoznaje stereo/5.1 w Netflix, poprawnie odtwarza jedynie dźwięk z dekodera satelitarnego, tutaj zmiana ścieżki jest na belce wyłapywane.
Reszta zatem już mnie nie interesuje, czy działa płynnie itd, bo powyższe błędy kompletnie dyskwalifikują dla mnie ten soft."
"System działa o wile lepiej niz 677 nie ubija tak apek w tle, na prawdę dobrze oczywiście na HBO max nie ma atmos tylko na prime video rozciąganie niektórych filmów x265 też nie naprawione, do korzystania bez soundbara i kina domowego to system ok"
Ostatnia edycja: