poszukaj w postach wstecz w tym temacie , jest gdzies napisane xDCzy przy instalacji IMG telewizor resetuje ustawienia do fabrycznych ?
Tak, IMG jest zresetowany do ustawień fabrycznych (ustawienie początkowe), z wyjątkiem ustawień obrazu i dźwięku pozostają .Czy przy instalacji IMG telewizor resetuje ustawienia do fabrycznych ?
tak , mam wgrane na c 715 55" od 3 dni i jestV718 ktos sprawdzał? RU?
v606 jest już archaiczną wersją oprogramowania, po tez wersji okazało się juz kilkanaście kolejnych wydań w tym kilka oficjalnych do wersji v645 dostępnej na stronie producenta. Ja osobiście korzystam z V653 która według mnie jest jedną z bardziej stabilnych i posiadających najmniej błędów. Jeśli nie posiadasz dodatkowego zewnętrznego audio podpiętego pod TV można również śmiało przesiąść się na Andka 11 i wersje od v701 w górę. Na tych wersjach występuje problem z rozpoznawaniem ścieżek audio na zewnętrznych nagłośnieniu dlatego siedzę na andku 9 v653.Posiadam TCL 55EP660 z wersją V8-R851T02-LFV606.017688. Chcę zapytać czy warto zmieniać to oprogramowanie na R815 i czy napewno ono zadziała na tym telewizorze.
R851T02.....Cześć, mam TCL65X10- jak znaleźć soft do niego ?