Ale i tak różnic znaczących nie ma wrzuciłem sąsiadowi któremu pogoniłem tv i względem v650 jest mniej responsywniej zmiany w interface-e są niezauważalne wręcz wygląda to jakby ktoś śmietnik przerzucił na nowy android [emoji28]Nie. Nie ma.
Zauważyłem, że przestały działać kanały HBBTV na naziemnej. Mam v701 u kogoś jest to samo?
To analitycznie skoro nikt się tu nie zna to sprawdź u źródła na stronie Emitela wyłączenia MUXow masz akurat daty początku maja ...... większość osób stąd używa tv raczej w otoczeniu WLAN i aplikacji i tuner jest raczej rzeczą zbędnaCzyli "nie znam się, ale się wypowiem"
A jak się już wypowiadasz to chociaż byś czytał ze zrozumieniem.
Użyłem słowa przestałyco sugeruje, że przedtem działało.
A skoro działało i przestało to raczej nie dlatego, że nagle w przypływie złośliwości zapragnęło się pozbyć T2 HEVC ze swojego wnętrza.
Próbuję analitycznie ogarnąć przyczynę, bo kilka dni temu zmieniłem FW na v701 i być może to jest przyczyna.
Jak w grudniu kupiłem Philipsa, okazało się że na grudniowym oprogramowaniu nie działa w ogóle HbbTV ale tylko z kanałów w DVB-T2 HEVC, czyli wszystko z MUX-5 testowego TVP, w sklepie z oprogramowaniem sierpniowym działało. Zgłoszone do Philipsa i naprawiono.
Witam jak już ktoś testował
V8-R851T02-LF1V662.019382
V662 ? Dziwne bo juz bylo V701 czy nawet V702 ...
Oczywiscie nadal nic oficjalnego na stronie TCL od dwoch lat...
To co oni sie tak bawia z Andkiem 9 i 11 ? Chyba nie doczekamy sie oficjalnego update do A11 dla naszych telewizorkow...
701 z Android 11 działa szybciej. Niestety nadal na Netflix mam skokowe przyciemnianie scen na filmach.....
siedze juz dluzszy czas na v701 , powylanaczlem zbedne uslugi i apk i jest ok
tu masz jak to zrobic , a dodatkowo w ustawienia/aplikacje jeszcze recznie powylanczalem zbedne apki
https://forum.xda-developers.com/t/...covery-tcl-beyondtv-beyondtv.4025755/page-162
Ja tylko mam problem z tym skokowym przyciemnieniem przy ciemnych scenach w filmach na Netflix.
Na YT, Amazon, filmach z dysku nie ma problemu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk