TCL 65C825 z 2021 r. czy warto wymienić na C7K lub C8K?

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ponoć x11k ma starszą matrycę 😉 chyba tylko c9k będzie topowym modelem 😊

Ostatnia edycja:

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
1000047226.jpg
U nas też się takich cen można spodziewać? 😜

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To Kiki ostatnio nie podawał ceny za C8/85" za 9999zl?
Gdzieś to widziałem chyba ostatnio. nawet komentowałem.

Edit:
Proszę,

TCL 85C8K za 9999 zł
TCL 85C9K 15999 zł
Dla członków forum - przy przedpłacie specjalne ceny plus pełen pakiet gratisów dodatkowo :
  • kalibracja
  • wtyczki
  • sprawdzenie
  • aktualizacja
  • montaż
  • dostawa

Rzeczywiście. Materiał w sdr jest jaśniejszy (jeśli ustawisz jasność na 100%) ale dla mnie ten z DV wygląda o niebo lepiej 😉 zdecydowanie nie mam efektu mgły. Tu zdjęcia z SDR
Ze śniegiem to pisałem, że i na moim filmie wygląda lepiej w dolby, a możesz wrzucić jakieś zdjęcia z lasu/jak ten pysk tego dziwnego zwierzaka? Tu już przynajmniej u mnie lepiej wygląda bez DV.

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kilka postów wyżej jest cytat z cenami 😉

Ja miałem kupować TV na black Friday. W Polsce będę dopiero w sierpniu. Chciałbym zobaczyć jak wygląda zanim kupię.. C825 kupiłem w ciemno 😜

artic

New member
Ciekawe czy faktycznie rozstaw gwintów VESA w C8K 85" jest 600x500 jak podają na stronie TCL.com, czy to jakaś pomyłka....
Ciekawe czy faktycznie rozstaw gwintów VESA w C8K 85" jest 600x500 jak podają na stronie TCL.com, czy to jakaś pomyłka....

Potwierdzam, że rozstaw gwintów to VESA 600x500. Musialem dokupić nowy wieszak - na stronie MediaExpert jest pomylka w opisie

Arek

Active member
Potwierdzam, że rozstaw gwintów to VESA 600x500. Musialem dokupić nowy wieszak - na stronie MediaExpert jest pomylka w opisie

Tak na szybko patrząc to na rynku większość dobrych uchwytów to jest do vesa MAX 600x400. Kupiłem kiedyś Vogelsa Thin 550 za grubą kasę.... i jeszcze go nie zamontowałem, więc chyba trzeba sprzedać :)

Z ciekawości zrobiłem reaserch z uchwytem który ma regulącję w pionie -10-15 stopni i jest uchylny/wyciągany oraz ma 600x500 , nie jest tego dużo....

Wyszła 'szybka' recka by FOMO amerykańskiego odpowiednika, czyli 85QM8K i jest mega pozytywna.
Jak znajdę chwilę czasu to idę pooglądać do sklepu.

9k byłoby OK :)
Tyle że za granicą 85C9K tylko 2k droższy, super byłoby jakby Kiki był w stanie dać nam podobną ofertę 😉 Jesli C8K wychodzi pozytywnie w recenzji, to C9K powinien być sztos😁

Do góry