Wiec ma też 5184 diody?85C9K ma 5184 stref przyciemniania, procesor TSR który jest odpowiedzialny za AI.
TCL 85C8K za 9999 zł
TCL 85C9K 15999 zł
Dla członków forum - przy przedpłacie specjalne ceny plus pełen pakiet gratisów dodatkowo :
- kalibracja
- wtyczki
- sprawdzenie
- aktualizacja
- montaż
- dostawa
Ze śniegiem to pisałem, że i na moim filmie wygląda lepiej w dolby, a możesz wrzucić jakieś zdjęcia z lasu/jak ten pysk tego dziwnego zwierzaka? Tu już przynajmniej u mnie lepiej wygląda bez DV.Rzeczywiście. Materiał w sdr jest jaśniejszy (jeśli ustawisz jasność na 100%) ale dla mnie ten z DV wygląda o niebo lepiejzdecydowanie nie mam efektu mgły. Tu zdjęcia z SDR
@kiki możesz powiedzieć czy wiadomo już kiedy będzie dostępny C9K i jakie ceny startowe dla 75 i 85 cali?Ponoć x11k ma starszą matrycęchyba tylko c9k będzie topowym modelem
![]()
Ciekawe czy faktycznie rozstaw gwintów VESA w C8K 85" jest 600x500 jak podają na stronie TCL.com, czy to jakaś pomyłka....
Ciekawe czy faktycznie rozstaw gwintów VESA w C8K 85" jest 600x500 jak podają na stronie TCL.com, czy to jakaś pomyłka....
Potwierdzam, że rozstaw gwintów to VESA 600x500. Musialem dokupić nowy wieszak - na stronie MediaExpert jest pomylka w opisieCiekawe czy faktycznie rozstaw gwintów VESA w C8K 85" jest 600x500 jak podają na stronie TCL.com, czy to jakaś pomyłka....
Potwierdzam, że rozstaw gwintów to VESA 600x500. Musialem dokupić nowy wieszak - na stronie MediaExpert jest pomylka w opisie
Nakręciłem się chyba na c8k![]()
Jak w ME jest za 9999 zł, to może Kiki da ci jeszcze lepszą ofertę.
Tyle że za granicą 85C9K tylko 2k droższy, super byłoby jakby Kiki był w stanie dać nam podobną ofertęWyszła 'szybka' recka by FOMO amerykańskiego odpowiednika, czyli 85QM8K i jest mega pozytywna.
Jak znajdę chwilę czasu to idę pooglądać do sklepu.
9k byłoby OK![]()