TV zakupiony dziś, poproszę o soft i kalibrację na beren1@op.pl . Dziękuję. Dobranoc.
Nie dostałemDostałeś ?
Jak sprawdzić wersję oprogramowania?
Skąd to wziąłeś? Ja mam jeszcze andka 8.0.0 jest już coś nowszego?Dziś z 511 OTA na 526. 2-3 minuty aktualizacji
Nie ma. Chyba da się dostać do takich zamykan ale w bardzo trudny sposobMam jeszcze takie pytanie w androidzie 7, po przytrzymaniu przycisku 'home' była opcja zamykania otwartych kart, w android 8 tej opcji już tam nie ma, wywalili ją w ogóle?! czy została gdzieś przeniesiona?
Dzięki, ech nie wiem co mnie podkusiło, żeby przechodzić z andka7 na 8, na każdym kroku jakieś rozczarowanie;/ może ktoś z forumowiczów robił downgrade z 8 na 7, w tym właśnie modelu ?Nie ma. Chyba da się dostać do takich zamykan ale w bardzo trudny sposob
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Jest aplikacja, która nazywa się Button Remapper - możesz dzięki niej przypisać różne akcje do przycisków na pilocie. Można na przykład osobno do dwukrotnego albo bardzo długiego przyciśnięcia. Wśród akcji jest zaś np. wywołanie ekranu ostatnich aplikacji, który potrzebujeszMam jeszcze takie pytanie w androidzie 7, po przytrzymaniu przycisku 'home' była opcja zamykania otwartych kart, w android 8 tej opcji już tam nie ma, wywalili ją w ogóle?! czy została gdzieś przeniesiona?
Dzięki PanieJest aplikacja, która nazywa się Button Remapper - możesz dzięki niej przypisać różne akcje do przycisków na pilocie. Można na przykład osobno do dwukrotnego albo bardzo długiego przyciśnięcia. Wśród akcji jest zaś np. wywołanie ekranu ostatnich aplikacji, który potrzebujeszkorzystam, polecam, działa
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka