LG OLED55B9 mozna w tej chwili kupic za ok. 4700 zl. Jak myslicie, lepiej brac tego TCL-a czy OLED? Zastanawiam sie jaka jest roznica w jakosci obrazu na potrzeby przecietnego Kowalskiego.
Kiki, wiadomo coś z tym testem? Kiedy możemy się spodziewać rezultatów? Kolejne tygodnie przemijają...Będzie, bo wreszcie trochę wolnego...
Brak istotnych skarg użytkowników to chyba jedyne dostępne dane Tak to zwykle działa.I jak wiadomo co z testem ?? Może jakieś opinie osób które posiadają tv i na przełomie tych kilku tygodni on wypada
To to taka nowość że nawet testu jeszcze nie ma... Ulala
Biorąc pod uwage jego nieobecność w internetach to nawet bym pomyślał, że to telewizor teoretyczny
No tyle, że mam go od "przed świętami", więc jednak jest realny.
Po 3 tygodniach użytkowania (intensywnego, bo u mnie tv pracuje jak w kieracie - pracuje w domu i w tle leci zazwyczaj jakiś serial) nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie jestem telewizorofilem, więc moja opinia jest raczej niemiarodajna, ale dziękuje Kikiemu, że zanim mi wysłał pierwotnie zamówiony tv to zadzwonił do mnie i zasiał wątpliwości Dzięki temu mam 65 cali i nie umarłem bez ambilighta.
Sam jestem ciekaw profesjonalnego testu, ale coś czuje, że będzie bardzo pochlebny.
Z perspektywy "Kowalskiego" - wygląda super, gra super (po zmianie z "normalnego" tv może wydawać się zbyt głośny), nie zamula (choć pewnie po 3tyg nic nie zamula), wszystkie apki których używam działają bez zastrzeżeń - nie wiem co to iptv wiec nie powiem czy działa.
A masz może do niego podpiętą konsolę?
Kwestia przyzwyczajenia. Ja mam odwrotnie, nie wyobrażam sobie grania na czymś innym niż pad. Gry chodzą płynnie? Nic się nie rozmywa? No i jak na piłce nożnej w tv? Nie ma smug?Tak - ps4pro.
To moja pierwsza w życiu, wiec mało gram bo się wku... na sterowanie padem. Niedawno dołożyłem długiego hdmi i podłączyłem kompa i to granie ma juz sens, chociaż moj rtx2060 nie jest najlepszy do uhd.