Ja mam. Numerek zmienił się napewno [emoji14] poza tym 3 kreski jako małe Menu przestało działać na pilocie. Może po resecie by zadziałało ale nie chce mi się
Rozwiązany został ten problem z szatkowaniem obrazu w filmach animowanych? Jak sprawdza się uplynniacz w filmach czy minimalne ustawienia sprawdzają się w delikatnym wygładzeniu obrazu ale bez efektu teatru? To iptv w końcu działa już czy ciągle nie?
Czy przez edge led widać na krawędziach clouding głównie chodzi mi o dolna i górna krawędź gdzie wyświetlane są pasy?
Jestem żywo zainteresowany tym modelem że względu na jasność trochę ponad 400nitow będzie dobrym wyborem do jasnego pomieszczenia.
Szatkowanie jest wstrzymane. IPTV - na 333 jeszcze nie .
Cludingu - nie ma. Jasność da sobie radę. Jedynie trzeba się spieszyć na cash back bo jest do wyczerpania zapasów.
Kupiłem wczoraj EC780 55" zrobiłem aktualizację która mi wyskoczyła na ekranie i mam w tej chwili problem z tymi lampkami, palą się cały czas , wyłączałem już telewizor w systemie nic nie pomogło. Nie ukrywam że irytują mnie te diody, sam telewizor jest świetny ale te diody to masakra. Włącznik z tyłu nie pomaga. Jest jakaś inna opcja. Może w kolejnej aktualizacji to poprawią. Wyłączenie opcji w menu też nie pomaga.
Mam wyłączone "Led mikrofonu" w ustawieniach oraz włącznik z tyłu tv i diody wyłączają się tylko wtedy, gdy korzystam z opcji "szybkiego uruchamiania".
Zużycie jest takie samo, minimalne przy obu trybach (0,3W). Mam 65EC780. U mnie nigdy nie było problemów z diodami mikrofonu (przełącznik mikrofonu skutecznie je wyłącza).
Mierzylem zużycie prądu ale niestety mój miernik nie pokazuje tak małej wartości. Dziwne bo jest wyskalowany do 0.1w. zrobiłem reset i lampki się już nie palą.