Po wyłączeniu upłynniacza efekt teatru powinien zniknąć.
Telewizory podajemy zawsze w pierwszej kolejności co do jakości obrazu.
I TCL S7806 w 100 % zabezpiecza te potrzeby.
Jeśli ktoś potrzebuje że telewizor w tej klasie miał to co telewizor za 5.000 zł to wystarczy zapytać.
Ten telewizor ma słabsze niż inne firmy Multimedia i nie służy do wszystkiego.
To nie model z tych co - "Tańczy,śpiewa,recytuje,krawaty wiąże i usuwa ciąże ".
Model jest bardzo dobry do kablówki, platform cyfrowych, dvd, bluraya, Filmów z Pendriwe w jakości HD, DVB-t.
Jeśli ktoś potrzebuje streamować obraz via telewizor to - kłania się telewizor z Androidem Sony lub Philips.
W klasie cena do jakości obraz jest do polecenia bez uszczypliwości.
Ten TCL dostał tutaj 8/10 pkt w kategorii płynność![]()
Zawsze tak było.
Mądrego i dobrze posłuchać.
Dokładnie. Raz jest napisane, że gra jak telewizor 2x droższy, a jak wychodzą "kwiatki" to opinia jest taka, że jest bardzo dobrym tv "w tej cenie"...No to świetnie, ja po przeczytaniu tego artykułu i po przyznanych mu punktach w tym artykule zdecydowałem się na zakup ,miał grać jak Sony o kilka tyś.droższy. A mój model się w transporcie wstrząsnął. Zaproponowano mi wymianę na nowy. Skoro tak uważasz to czemu wstawiłeś mu takie dobre noty? Średnia 8/10 to Lg oled dostał nie dużo więcej?
Czy prawo odstąpienia od umowy 14 dni od zakupu wydłuża się w sytuacji wymiany wadliwego tv, w momencie odbioru nowego na kolejne 14 dni?
Ja ze swojego egzemplarza jestem zadowolony.
Witam.
Tv wisi na ścianie już 4 miesiąc.
Wszystko działa płynnie. Soft mam wgrany ten z poprawkami.
Słaby pilot i smart to nie problem.
Prawdą jest że potrzebuje dobrego materiału. Słabe stacje tv wypadają przeciętnie z nc+.
W tym przedziale cenowym i wielkościowym tv spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Powinien... ja powinienem kupić tv sprawdzonego producenta i zapomnieć o problemach. Następnym razem tego błędu nie popełnie.