Kiki pisałem wielokrotnie. Przede wszystkim tego, że nie czyta napisów z dysku sieciowego. Nie po to go kupiłem, żeby kopiować na dysk USB bo tylko tak je czyta. Kolejna sprawa to jak masz wrzuconych np. 5 odcinków serialu z napisami na dysku USB w jednym katalogu to nie ważne, który odcinek odpalasz on zaciąga napisy ciągle z pierwszego pliku. Trzeba każdy odcinek mieć w osobnym katalogu! Przecież to jakaś paranoja.
Następna rzecz to EPG. Nie da się przewijać w bok, żeby zobaczyć co jest dalej bo od razu wraca do tego co jest teraz. Do niczego takie EPG.
Kolejne, żeby nie było efektu teatru to trzeba mieć włączony tryb gry ale to dobrze wiesz.
Po włączeniu tv nie można od razu np. ściszyć, przełączyć. Generalnie nic bo musi minąć kilkanaście sekund zanim można cokolwiek zrobić.
Jak sie ma podłączony dysk USB to po każdym włączeniu wyświetla z boku pasek o jego wykryciu. Po co? Strasznie to wkurzające, jakby raz nie mogło.
Mam nadzieję, że to Ci wystarczy bo jeszcze kilka rzeczy bym wylistował. O Smart Tv to już nawet nie wspominam.