Zapraszam, jak Ci się nie spodoba zawsze możesz zwrócić !
Ostatni update wgrywamy.
Pisałem do Ciebie PW - kilka dni temu ogólnie pytając o jakiś tani TV około 55 cali z prawdziwym 4K, natywnym 100/120Hz, HDR i kodekiem HEVC. Póki co czekam na odp
Zapraszam, jak Ci się nie spodoba zawsze możesz zwrócić !
Ostatni update wgrywamy.
Kolego soft to tajemnica dla wtajemniczonych.Niby jest ale go nie ma bo oficjalnie nikt go nieudostepnia.Jedynie wlasciciel tego forum ma do niego dostep.Zwykly uzytkownik moze pomazyc.
Producent tego sprzetu ma w nosie Nas uzytkownikow (zreszta wypuscil nowe a o tym zapomnial)
A w jaki sposób sprawdzić jaki aktualnie mam soft?
Kontynuujemy historię
Zamówienie kuriera _bez_jakichkolwiek_problemów_, wystarczyło podanie numeru klienta przesłanego przez sprzedawcę. Polecam DPD, dziewczę było przesympatyczne!
Oczywiście pakowanie odbyło się pod czujnym okiem kamery, gdyby ktokolwiek próbował twierdzić, że wysłałem uszkodzony przeze mnie TV![]()
Ha, faktycznie, na stronie TCL-a soft V498 z 17.08.2016, a mój soft "spod lady" to V487. Ktoś wie co wnosi ten soft z sierpnia?Niby nowy soft tajemnica dla wtajemniczonych, a ostatnio się zaskoczyłem, bo okazało się że soft "spod lady" jest starszy niż ten na stronie TCL![]()
Wow. Dwa dni temu pobrałem ze strony polskiej producenta TCL i była wersja v436 z 29.10.2015r.Ha, faktycznie, na stronie TCL-a soft V498 z 17.08.2016, a mój soft "spod lady" to V487. Ktoś wie co wnosi ten soft z sierpnia?
Pobrałem soft v498. Zainstalowałem i te same rzeczy, które mi przeszkadzały pozostały bez zmian. Efekt teatru dalej jest. Trzeba włączać tryb gry, żeby go nie było. Sortowanie kanałów po wyszukaniu (kraj Polska) dalej ustawia alfabetycznie a nie jak daje nadawca (muszę szukać przez Finlandię). Zapewne napisów do filmów dalej nie czyta z serwerka ale nie zdążyłem tego sprawdzić.
Pobrałem soft v498. Zainstalowałem i te same rzeczy, które mi przeszkadzały pozostały bez zmian. Efekt teatru dalej jest. Trzeba włączać tryb gry, żeby go nie było.