REDMaximus
Member
OKi - to taki żarcik miał byćnie mam znajomego tak po prostu napisałem
OKi - to taki żarcik miał byćnie mam znajomego tak po prostu napisałem
Zamówłem wczoraj w ME. 2980zł. Mam ME pod nosem więc w razie zwrotu/reklamacji mam ułatwioną sprawę. Na raty wychodzi jeszcze 200 taniej.
805 i 809 to to samo a na grupie TCP polska na FB ktos narzekał w 845 na jakieś pasy , a w 809 juz tego nie było (845 ma większą jasność więcej stref przyciemniania )Może głupie pytanie, ale na stronie TCL jest tylko C805. Czym się różni C805 od C809? Tylko nazwą?
I czy przy 85 calach lepszy jest C845 czy właśnie C805 lub C809?
Ja nie rozumiem, dlaczego obniżki z okazji Black Friday w Polsce są takie niskie (kilka procent!!) , gdy za granicą dochodzą do 30%. Znalazłem w Carrefour w Hiszpanii telewizor TCL 65C805 przeceniony z 1000 EUR na 700 EUR, a u nas w sklepach nawet o cenie 4 tys zł za ten TV można pomarzyć.Hej. Ja się waham między
TCL 55C845
TCL 55C805/809
I Samsung 55QN85C
Co brać?
Na biednych nie trafiło Polska to bogaty kraj - bogaty w podatkiJa nie rozumiem, dlaczego obniżki z okazji Black Friday w Polsce są takie niskie (kilka procent!!) , gdy za granicą dochodzą do 30%. Znalazłem w Carrefour w Hiszpanii telewizor TCL 65C805 przeceniony z 1000 EUR na 700 EUR, a u nas w sklepach nawet o cenie 4 tys zł za ten TV można pomarzyć.
Kiepsko, bo też mi zależało na oglądaniu Canal + Online w aplikacji.ja właśnie odebrałem tcl 50c809 system chodzi szybko netflix ok , ale obraz FHD z aplikacji canal+ to już mnie wkur.... najbardziej ruch, oglądam mecz w tcl i
SAMSUNG-a QE75QN85B to w samsungu jakoś wydaje mi się płynniejszy. Odpaliłem aplikacje VOD.TVP i jakoś tak skokowo tam filmy mi odtwarzał.
to moja subiektywna ocena, jeszcze go potestuje , podliczę canal+ box przez hdmi to sprawdzę, ma sporo ustawień odnośnie ustawień obrazu,Kiepsko, bo też mi zależało na oglądaniu Canal + Online w aplikacji.
Samsunga mam SAMSUNG-a QE75QN85B (ale niech się ktoś wypowie kto widział QN85C i jestem zadowolony a to chyba podobny model tylko ze 2022 rokuHej. Ja się waham między
TCL 55C845
TCL 55C805/809
I Samsung 55QN85C
Co brać?
Chętnie kupię TCL 65C805 bez żadnego pakietu gratisów, ale za 4 tys. zł.Dla członków forum cena jak zawsze specjalna plus dodatkowo Pakiet gratisów o wartości 500 zł.
filmy programy są ok mnie to wkurza jakość na meczach piłkarskich ale być może trzeba poustawiać, jutro chyba oddam i wezme philipsa 43psu8818 jest w promocj za 2669 albo panasonica 43lx940Kiepsko, bo też mi zależało na oglądaniu Canal + Online w aplikacji.
skąd można pobrać ustawienia do tego TCL 809?Warto sprawdzać przed zakupem.
Bardzo dobry model w klasie cenowej.
Po kalibracji gra jeszcze lepiej
Co konkretnie jest denerwujące? Po Twoim komentarzu zaczynam coraz poważniej myśleć o Hisense zamiast TCL.filmy programy są ok mnie to wkurza jakość na meczach piłkarskich ale być może trzeba poustawiać, jutro chyba oddam i wezme philipsa 43psu8818 jest w promocj za 2669 albo panasonica 43lx940