Ja też byłbym wdzięczny za info, gdzie mogę kupić ten telewizor w tej cenie.Napisz proszę na PW dostaniesz info.
Masz w tej cenie 2999 jest dla członków forum i to dodatkowo z pakietem gratisów o wartości 500 zł.
Mam pytanie do ekspertów i szukam rzetelnej odpowiedzi ponieważ zależy mi na najlepszym tv do PS5 a rozmiar nie gra znaczenia.
Który TV będzie lepszym 55C745 czy 50C809?
Oba są aktualnie w tej samej cenie.
Szukałem jakiegoś info i porównania niestety nic nie znalazłem... C809 to tv 2022 czy 2023?
Znawców tematu proszę o jakieś informacje jest to telewizor QLED, a nie Neo QLed oparty na mini led, dlatego ja wolałbym postawić na mniejszą przekątną ekranu, ale w technologii Neo QLED.
Tak masz rację obydwa są z tego roku? Bo to mnje interesuje i mam rozumieć że c809 to po prostu półka wyżej i powinno się go brać i nie pytać? Czy jednak 809 to 2022 a c745 2023 bo nigdzie nie wiem czemu nie mogę znaleźć info50C809 to telewizor w najnowszej technologii Neo QLED, czyli oparty na mini ledach. Natomiast 55C745 to jedynie QLED (o ile się nie mylę, ale przynajmniej tak wynika z jego opisu).
Uprzejmie proszę o informację, czy można jeszcze gdzieś kupić 50C809 w promocyjnej cenie 2999zł. Wysiadł mi stary telewizor i szukam okazji na zakup nowego tv z technologią miniled po jak najniższej cenie. Niestety promocyjna cena 2999zł na kupno 50C809, którą znalazlem w Internecie, jest już nieaktualna. Będę wdzięczny za pilną informację.Ja też byłbym wdzięczny za info, gdzie mogę kupić ten telewizor w tej cenie.
Też bym chętnie kupił za 2999Uprzejmie proszę o informację, czy można jeszcze gdzieś kupić 50C809 w promocyjnej cenie 2999zł. Wysiadł mi stary telewizor i szukam okazji na zakup nowego tv z technologią miniled po jak najniższej cenie. Niestety promocyjna cena 2999zł na kupno 50C809, którą znalazlem w Internecie, jest już nieaktualna. Będę wdzięczny za pilną informację.
A mi sie właśnie pali haha ;DBył w promocji w październiku w ME za 2999. Teraz jest 3299 co jest też dobrą ceną jak za taki sprzęt. Mimo to czekam na kolejną promocję bo nie pali mi się.
To na twoim miejscu brałbym za 3299A mi sie właśnie pali haha ;D
skoro na forum u @kiki masz za 2999 i to z dodatkami - to daj zarobić znajomemu (chyba, ze w ME masz szwagra - no to wtedy wiadomo)aktualnie jest promocja za 2998 w me
nie mam znajomego tak po prostu napisałemskoro na forum u @kiki masz za 2999 i to z dodatkami - to daj zarobić znajomemu (chyba, ze w ME masz szwagra - no to wtedy wiadomo)