Tanie "nie markowe" telewizory LCD

beavisek

New member
PLAZMA MANTA ZA 999zł 32" model PDP3210

Uwazam ze warto bedzie sie zainteresowac tym modelem . Jesli obraz bedzie przyzwoity to kupie nawet po to zeby wyrzucic stary telewizor i bedzie wiecej miejsca na meblach .Zona sie ucieszy :D

Co myslicie o tej plazmie? :)

giagi

New member
A czy ktoś ma LCD marki Daewoo?

Oglądałem ostatnio 32calowy z serii G1, ładny wygląd ma co trzeba i obraz rewelka. Czerń lepsza niż u większości markowych.
Do tego dają 4 lata gwarancji! Planuję zakup LCD i poważnie się zastanawiam czy warto płacić za podstawowe modele sony czy samsunga czy nie lepiej wziąć te daewoo?

Artur'79

New member
Cóż, czasami można się mile zaskoczyć - ja dziesięć lat temu, jako osoba z mocno ograniczonym budżetem, kupiłem sobie mikrofalę Daewoo i mam ją do dziś. Nie zepsuła się ANI RAZU a i podgrzane w niej jedzenie nigdy nie świeciło przy zgaszonym świetle.. :)

giagi

New member
a właściwie dlaczego nie ma na forum zakładki Daewoo?
Są bardziej egzotyczne od tej, dodam przeglądałem na stronie producenta nowe modele serii L1 i L2 - coraz bardziej się przekonuję by kupić daewoo...

chętnie bym wysłuchał opinii użytkowników tych LCD

lukaszalbert

New member
Daewoo są bardzo fajne jeśli się siedzi na wprost ekranu ale pod kątem w porównaniu z innym np philips sony itp lepsze marki to ten tv niedaje rady. Poprostu ekran staje się bardziej niebieski.

Mam na myśli LCD 32c3 i 32h1

giagi

New member
C i H to starsza seria i mają na dodatek faktycznie kiepską czerń i kąty.

mnie interesuje seria G1 i nowsza L1 i L2 z czasem reakcji 5ms,
widziałem 32cale i czarne było czarne i pod kątami też było lepiej niż u większości, być może był po prostu dobrze "ustawiony" dlatego wolę się upewnić. Generalnie przemawia do mnie ta 4 letnia gwarancja i matowa ramka, ponadto ma PIP, 2hdmi, jasność 550 i kontrast dynamiczny 10000, ktoś mi powiedział że to całkiem fajny philips w innym opakowaniu i tańszy o 1000zł

Do góry