Tak więc reasumojąc jaki LCD

maurycy333

New member
Dekodery Cyfry+ - pilnie proszę o pomoc

Na początku chciałem kupić JVC 32p40 (CRT) według opinii był ok a ja mam zaufanie do jvc moj stary telewizor chodził 15lat i nadal śmiga jednakkze idąc za postępem postanowiłem kupić LCD skłaniam się ku JVC 32s60 i potrzebuję jednoznacznej szczerej rady ten telewizor ma pochodzić kilka lat i być wciąż na czasie tj odbierać dobrze sygnał i cieszyć moje oczy na zakup przeznaczam do 10000 czy kupując JVC dobrze postąpię wiem że ten temat jest ciągle wałkowany ale potrzebuję pożdnego bodźca do zakupu pleeeees o pomoc a może jest jakaś inna firma co robi lepsiejszy sprzęt\\ps proszę o jakieś kąkretne dane dla tego telewizorka będzi podłączony do Cyfry i DVD czasami do kompa i data banku ale podstawą będzie cyfra i dvd czy powinienem kupić jakiś konkretny model w w sprzętu aby połączenie było ok a obraz jak najlepszy

Dara

New member
Generalnie to bardzo dobry sprzęt wysoka rozdzielczość gotowy do odbioru HD wejście HDMI, SCART, wejście na PC, komponent, polecam również samsunga LE32M61B panel ma takie same parametry tzn. rozdzielczośc, stope kontrastu, jasność obrazu, również jest gotowy do HD, wejścia są też takie same, oby dwa TV godne polecenia możesz śmiało kupić JVC jeżeli nie lubisz samsunga z czystym sumieniem moge Ci go polecić> Pozdrawiam

jabol

New member
Mam jvs32s60 od trzech tygodni. Pomimo braku źródła HDTV (na razie :) ) z odbiornika jestem zadowolony. Polecam tym bardziej że można znależć za poniżej 6 k.
Pozdraswiam

Do góry