szybkie pytanie szybka odpowiedz

frikoazs

New member
Witam,
Właśnie kupiłem sharpa aquosa i mam pytanie, czy da sie w nich odtwarzac filmy wraz z wyswietlaniem napisów ? próbowałem uruchomić z napisami ale mi się nie udało. z góry dzięki za odpowiedź.

bronekwoj

New member
przypadkowo trafiłem na forum wypowiedzi ludzi którzy kupili tv toshiby i jak im sie zepsuł to mieli ogromne problemy z serwisem czy to z naprawa czy z wymiana czy jest tak rzeczywiscie ze serwis toshiby jest beznadziejny ,czy serwisy firm SONY SHARP SAMSUNG sa o wiele lepsze w podejsciu do klienta czy wszystkie sa jednakowe i traktuja nas jak zlo konieczne

GrzegorzCha

New member
Bronekwoj, wyhamuj trochę, bo Cię stres zabije zanim się nacieszysz swoim nowym telewizorem, a na nim nawet miejsca na urnę z prochami nie ma. Nie martw się na zapas. Jesli TV kiedykolwiek Ci się zepsuje, to złe kontakty z serwisem jakiejkolwiek firmy można szybciutko naprawić poprzez znajomość przysługujących Ci praw, uzyskanie porad na forum, albo kontakt z lokalnym rzecznikiem praw konsumenta.
Oglądaj ile wlezie, ciesz się obrazem i nie martw się o rzeczy, które nigdy pewnie nie nastąpią.

Jeśli szukasz potwierdzenia trafności Twojej decyzji, to jeśli podoba Ci się obraz wydobywający się z telewizora, potwierdzam - wybrałeś najlepiej jak można było.

frikoazs

New member
szkoda myślałem ze można odtwarzać z napisami w plikach tekstowych... ;/ chociaż ciągle jak nacisne przycisk który przy ogladaniu tv włącza napisy chyba z telegazety to wyskakuje informacja - napisy wyłącznone.

Ostatnia edycja:

akwidzynski

New member
Bez reklam
akwidzynski ty chyba chcesz zebym spal na ulicy przeciez zona to by mnie chyba otrula podczas podawania mi obiadu jeli by sie cos stalo z tym tv a serwis by tego nie naprawil nie mowiac ze nie wymieniliby tv oj ale by sie w domu dzialo oj dzialo

hehe spokojnie bronekwoj, żone też można wymienić :D
Ja nie mogę się doczekać na mojego LE820 jak mi sie spodoba to zostaje jak nie biorę WL753 i będę się z Toba martwił o serwis gwarancyjny :D
Pozdrawiam

bronekwoj

New member
dzieki serdeczne akwidzynski jezeli cos pojdzie nie tak to wymienie i telewizor i zone moze jedno z tych dwoch bedzie lepiej dzialac:D

akwidzynski

New member
Bez reklam
Dzis znow bylem w markecie. Papatrzylem troche na 3D Samsung C7000 oraz C8000 w okularkach efekt super jestem pod wrażeniem 3D :eek:k:. Osobiscie to strasznie meczy wzrok. Moze dlatego ze mam wade wzroku i oczopląs :D to mi jeszcze bardziej wszystko myrgało :)
Dobra, a teraz do sedna sprawy, czyli Sharp LE820
Kupiłem gazetkę z testem LE820 w ktorym dostaje 38/40 obraz, a w innej gazecie co kupiłem jedynei 13/20 :D. Z tego wynika, ze przy tym TV to jest indywidualne podejscie, czy sie obraz podoba, czy nie.
Pozdrawiam

Do góry