kamilziom56
New member
Witam.Dzisiaj dostałem ten subwoofer od wujka i oczywiście od razu podłączyłem kablem pojedyncznym czinczem.Kabel był nowy nie używany.Kiedy wszystko podłączyłem załączyłem od razu muzyke z ps3 i basu w ogóle nie czułem a subwoofer dziwnie buczał jakby coś było nie dokręcone i te buczenie nawet nie było w rytm muzyki.Odkręciłem go poprzykręcałem śrubki tego głośnika niskotonowego w subwooferze i nadal NIC,tak samo waliło jak wcześniej.Próbowałem z ustawieniami w amplitunerze i jak dawałem crossover od 80 hz w z wyż do 200 hz do te buczenie było coraz większe :<
Subwoofer ma z tyłu przełącznik jakiś PHASE +/- więc zmieniałem to i nic sie nie robiło oraz na amplitunerze też miałem jakąś opcje z PHASE gdzie były opcje REV i NRM ale gdy to zmieniałem nic sie nie różniło.Na subwooferze mam opcje volume i gdy sciszam to buczenia nie słychać a gdy zwiększam no to na odwrót a basu odrobinke i nic więcej :<
Pomożecie?
Subwoofer ma z tyłu przełącznik jakiś PHASE +/- więc zmieniałem to i nic sie nie robiło oraz na amplitunerze też miałem jakąś opcje z PHASE gdzie były opcje REV i NRM ale gdy to zmieniałem nic sie nie różniło.Na subwooferze mam opcje volume i gdy sciszam to buczenia nie słychać a gdy zwiększam no to na odwrót a basu odrobinke i nic więcej :<
Pomożecie?