Jeszcze chyba go nie sprzedał. Przynajmniej w dziale sprzedaży nic nie pisał, że poszedłArmaniq Ty chyba miales suba Dali, jak on sie spisywal w muzyce, wmiare trzymal ten bas w ryzach?
Jeszcze chyba go nie sprzedał. Przynajmniej w dziale sprzedaży nic nie pisał, że poszedł
Ogólnie te suby Dali są chwalone.
Nie czytałem żadnego testu, ale wg. mnie fajna sprawa to bas-refleks skierowany w dół.
Lepsza możliwość ustawienia jest na pewno. Sam jestem ciekaw jak sub Dali wypada w muzyce?
tak, ja wiem co masz na myśli. Wczoraj odwiedziłem "przypadkowo" salon audio bo za mną tez chodzi sub, posłuchałem T7 i to jest chyba to. Dlaczego chyba? Bo grał z Dunaudio exite16, i po wyłaczeniu suba różnica była znaczna. Pofatyguję się jeszcze posłuchać z podłogowymi na przetwornikach basowych mniej więcej odpowiadających tym które posiadam. Dla porównania podłączę tez T5...sluchalem Zensorow z REL T7, ustawilem go wlasnie na sam najnizszy bas i to bylo cos pieknego. Sub nie dominowal a jedynie w tle pięknie uzupełniał ten pomruk stopy perkusji, wiesz co mam na mysli![]()
Kolejna sprawa to jak podlaczyc RELa za pomoca Speakona. Nie mam bananów wiec kable glosnikowe wsadzam w terminale A i zakrecam. Wtedy kabelki od REL podlaczyc pod terminale B i przelaczyc wzmak w tryb A+B czy kabelek od REL tez postarac sie wcisnac w terminale A ?
tak, ja wiem co masz na myśli. Wczoraj odwiedziłem "przypadkowo" salon audio bo za mną tez chodzi sub, posłuchałem T7 i to jest chyba to. Dlaczego chyba? Bo grał z Dunaudio exite16, i po wyłaczeniu suba różnica była znaczna. Pofatyguję się jeszcze posłuchać z podłogowymi na przetwornikach basowych mniej więcej odpowiadających tym które posiadam. Dla porównania podłączę tez T5...
A propo subów, Pan sprzedawca uważa, że wszystko poza rel to dudniące, paździerzowe wyroby subopodobne niewarte uwagi![]()
tak więc pewnie będzie u mnie T7 kiedyś.
Decydując się na T7 warto rozważyć T9 bo różnica w cenie mała. Ty Eddie masz chyba duży metraż?