Udało mi się wpaść na chwilę, niemal ze stoperem w ręku.
Chciałem wpaść do pokoju 428, ale była akurat prezentacja, a ja nie miałem niestety czasu. Chciałem zaliczyć jak najwięcej pokoi, na wypadek jakby mi się jutro nie udało zaglądnąć.
Powiem tak, o ile rok temu byłem pod sporym wrażeniem, to w tym roku spokojnie wróciłem do domu.
Chyba nabrałem większego dystansu, często te piękne kabelki, klocki i skrzynki, a co za tym idzie całkiem konkretne pieniądze, nie do końca przekładały się na to co słyszałem.
Mam kilkadziesiąt fotek i sporo wrażeń, na dniach wkleję resztę. Dziś tylko kilka poglądowych:
Technics? Nie takiego brzmienia oczekiwałem:
Następnie, 10 minutowy seans z wybranymi fragmentami filmowymi i koncertem. Bajka.
To mi tylko uświadomiło, że dedykowana sala do kina z odpowiednim skalą głośności, to jest jedyny sposób na zapewnienie prawdziwych kinowych wrażeń.
W bloku, nie ma na to szans. Niestety. Żadne kino stacjonarne w jakim byłem, nie jest w stanie się z tym równać:
Kabelki i takie tam:
Altusy. Nie wiem jaka będzie cena, ale zakładam, że na tle prezentowanych konkurencji sporo niższa, a biorąc pod uwagę ten fakt, nie napiszę złego słowa. Brzmienie całkiem przyzwoite (zakładając niską cenę!), ale bez szału.
Trudno też było o właściwe miejsce odsłuchu, kupę zainteresowanych w pokoju:
Dali dla Krzysztofradio
Coś dla Tagowiczów:
A teraz najlepsze
Pokój vintage.
Coś wspaniałego, dla tego pokoju warto było przyjść:
To tyle na początek. Resztę szczegółowych wrażeń, z bardziej konkretnych zestawów na dniach, chętnie też wysłucham opinii innych forumowiczów.