Podobno najlepsze sa jakies tam wersje Boscha co trzymaja wilgotnosc ponad 80%. Niby sera wogole ci nie wysuszy, ale nie wiem ile w tym prawdy
To ja mam chyba ten starszy model, narazie odpukac dziala, tylk filtry dosyc czesto trzeba wymieniac.
W Samsungu też to jedzenie stosunkowo dobrze podtrzymuje - jeżeli mówimy o warunkach domowych.
Profi (gastro) urządzenia, to trochę inna bajka.
Co do filtrów, to pierwszy i ostatni raz się zrobiłem na zamiennik. Nie wiem co mnie podkusiło i zamówiłem raz tańszy, czyli 2 w cenie 1 oryginalnego i zalałem sąsiadów. Nauczka do końca życia. Inny system montażu rurki doprowadzającej wodę, porażka. Także przestrzegam.
Armani a ile poprzedni model wytrzymal? Czesto sie czyta ze Samsungi lubia czesto pasc niedlugo po gwarancji
Na sidebyside nie mam miejsca. Z racji ze jest to nieduzy pokoj z kuchnia preferuje tradycyjna ,zgrabna lodowke nie rzucajaca sie w oczy w pierwszej kolejnosci. Kolor bialy tak jak mebli.
Wiesz, ja w ogóle mam pecha do Samsunga, ale mimo wszystko dalej kupuje ich produkty.
Poprzednia pochodziła dobrych parę latek, ale ponoć tam była jakaś wada fabryczna i uchodził czynnik chłodzący. Nie wnikałem już.
Nowa działa idealnie. Inna sprawa, że z lodówek nie znalazłem (mowa o sidebyside) konkurenta dla Samsunga. Myślałem, jeszcze o LG, ale o parę cm za duża.
Też mam lodówkę Samsunga. Na razie odpukać działa parę lat i nic się nie dzieje. Zresztą inne sprzęty też z tej firmy, ponieważ nie lubię czerwonego podświetlenia. W samsungu jest niebieskie, które zwłaszcza w płycie indukcyjnej fajnie wygląda. Niestety ostatnio koleżance uszkodziła się pralka i serwisant powiedział, że nie mogła wybrać gorszej marki. Mam nadzieję że to tylko jeden z nielicznych serwismenów, którzy maja złe wspomnienia z tą firmą...
Nie wiem jak pralki, ale mi akurat serwisant Samsunga powiedział, że generalnie z lodówkami nie ma większych problemów. Serwisował też inne marki, więc zakładam, że jakieś doświadczenie miał.