Split/Second - widzieli trailer? No to patrzcie :)

dienekes' shade

New member
Render, więc nic nam po nim, a sama gra obrzydliwie czerpie z BP i Death Race :rolleyes:

Pożyjemy, zobaczymy. Póki co, najlepszym miejscem na takie wygłupy było, jest i będzie Paradise City :krol:

Pozdrawiam

yarcoos

New member
Tez przygladam sie obu (Blur i SS); pewnie wybiore tylko jedna, bo ceny nawet na ebayu w okolicach dwoch stowek.....
Poki co, zajezdzam Shifta- wiec jest jeszcze czas na nastepna wyscigowke.

No i pewnie bez demek nie podejme decyzji; gameplaye to dla mnie malawo :wink:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Pojeździłem trochę i mam w sumie mieszane uczucia, chociaż źle nie jest.
Muszę jeszcze trochę pomęczyć bo małe i krótkie to demko.

Pozdrawiam,

gadulinho

New member
Bez reklam
Mnie na początku wydawało się, że gram w Burnouta 2 bądź 3 - tam też była taka trasa dookoła lotniska, wypisz wymaluj jak tu na początku ;)
Graficznie gra bardzo fajna, destrukcja otoczenia również wygląda ciekawie, sterowanie trochę dziwne (wciskanie hamulca na początku utrudnialo jazdę :D), ale jak pisze MastaJ "źle nie jest" :)

PolChicken

New member
Mnie ta gra kupiła. Szkoda tylko, że cała rozwałka jest tak sztywno oskryptowana. Wszystko wybucha dokładnie tak samo. Wiecie może ile tras będzie w finalnej wersji?

yarcoos

New member
No to wreszcie odpalilem sciagniete tydzien temu demko i... kiszka.
Te samochody plywaja jak motorowki; ja rozumiem, ze to arcadowka- ale porownujac z Burnoutem (tak jak moj przedmowca) to zamiast sygnatury: czesc 2, dalbym raczej ps2. Fakt, Tworcy SS chyba grali w BP- co widac chociazby w probach odtworzenia dzwonow- ale to proby kompletnie nieudane. Ogolnie gaz caly czas + w momencie pojawienia sie ikonki strzal w przeciwnika = nuuuda jak dla mnie totalna.
Robil to Disney, gdybym mial 9-cio letniego syna, a nie corke; to moze w domu kogos by ta gra wziela ;) Za dwa miesiace nikt o tej grze juz nie bedzie pamietal (jak o Fuel, czy RR7), a kupic ja bedzie mozna na Allegro za 80 zeta :-D
...czekam na blura

Do góry