Spectre - Nowy 007

lolek126

Well-known member
Bez reklam
U Ciebie może i tak być lepsza kopia niż u nas :) u nas nawet były przypadki że w jednej sieci kin była inna kopia pod względem technicznym niż w innej sieci kin :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A jakiez to moga byc roznice? a
Albo masz DCP 4k albo 2k (wzglednie 3D albo HDR w kilku kinach na krzyz) Mixy dzwiekowe moga sie roznic, dla kin ktore maja Auro3d albo Atmos. Reszta to juz kwestia sprzetu, ale nie jakosci kopii cyfrowej ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Całkiem możliwe że to właśnie chodzi o sprzęt w danym kinie nie mówię NIE :)

Tylko w Anglii przez jeden dzień film zarobił ponad 6 mln $ choć może kwota się zmienić na wyższą :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Chodzi mi o to zdanie ..." godne pożegnanie Daniela Craiga ze swoją najważniejszą filmową rolą. " - tak myślałem że coś jest w filmie i na podstawie tego napisali takie zdanie... ale ja to mówię że do czasu kiedy nie dadzą do wiadomości kto nowego Bonda zagra to wszystko jest możliwe ... Być może jest tak że obecny Agent chce więcej kasy za to latanie po planie filmowym, a Producent zapewne już nie ma chęci wystawiać czeku na tyle zer po przecinku co chce aktor... nowy Bond zagra za mniejsze pieniądze.. przynajmniej tak myślę.. Bo zagrać Bonda to jest pewna historia i wielu by chciało być Agentem 007 ....
Rozumiem że oglądałeś film - jakie wrażenia?

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wlasnie to mam na mysli. Topic nie koresponduje z trescia.
Koles strescil film, spalil najlepszy numer, a wyjasnienia majacego przycisnac uwage widza tytulu, brak.
Nie wiem co kalkuluja sobie producenci, ale moich miedziakow juz nie zobacza.
I az mnie swedzi by na ten temat, cos w stylu "V" (V for Vendetta) napisac, ale chyba ogranicze sie do : "Ciszej nad ta trumna"

Darekn86

Member
Ja juz mam rezerwację na sobotę 22.10 w największej sali nam nadzieję że dźwięk będzie ok;) taki film na pierwszy raz tylko w kinie;> dam znać po seansie jak wrażenia;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,no napisz coś więcej.Ciekawi jesteśmy (co poniektórzy).Tylko ewentualnie nie spoileruj za dużo :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida .
Pozwol, ze podepre sie klasycznym cytatem:
" Shit! Fuck!! Shit!".
Malo Ci napisali w tych wszystkich recenzjach, ktore czytasz? Napisze Ci cos, o czym mogles nie czytac. Jest polski operator kamery *.
Poza tym.. szkoda nafty. Calosc lipna ale koncowka na moscie, dobila wszelka nadzieje . Z wyboru "Retry or Retire" wyszlo na "Retarded"
Lud wstal i wyszedl cicho zrezygnowany . Podejrzewam, ze nie jednemu przyszlo do glowy "Oddajcie mi moja kase za bilety". W ulamku sekundy odpuscilem te idee. Straconego czasu nikt mi nie zwroci.

* - Nazwiska nie podaje celowo, zebys mial troche zabawy. Jak znajdziesz, w nagrode zobaczysz, przy czym gosc pracowal. Zdziwko moze chapnac. ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W sumie to tych opinii dużo nie czytałem.Może ze 3 krótkie...Razem góra ze 20 zdań.No nic,szkoda że Ci się nie spodobało...

Savron

Well-known member
Bez reklam
Piramida .
Pozwol, ze podepre sie klasycznym cytatem:
" Shit! Fuck!! Shit!".
Malo Ci napisali w tych wszystkich recenzjach, ktore czytasz? Napisze Ci cos, o czym mogles nie czytac. Jest polski operator kamery *.
Poza tym.. szkoda nafty. Calosc lipna ale koncowka na moscie, dobila wszelka nadzieje . Z wyboru "Retry or Retire" wyszlo na "Retarded"
Lud wstal i wyszedl cicho zrezygnowany . Podejrzewam, ze nie jednemu przyszlo do glowy "Oddajcie mi moja kase za bilety". W ulamku sekundy odpuscilem te idee. Straconego czasu nikt mi nie zwroci.

* - Nazwiska nie podaje celowo, zebys mial troche zabawy. Jak znajdziesz, w nagrode zobaczysz, przy czym gosc pracowal. Zdziwko moze chapnac. ;)
:D:D Ja nie umiem tak pięknie to opisać , jak "bubafat", ale wszystkimi palcami nóg i rąk potwierdzam. Takiego g...a dawno nie widziałem. Hardyssona dawać na Bonda:p
"RA", wiesz już mam piąty stopień wtajemniczenia. :bober: Jeszcze trochę i będzie szósty. ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chciałoby się rzec, a nie mówiłem ;)
A co do końcówki, to już chyba wpisane w tradycje.
W poprzedniej odsłonie również wyłożyli na łopatki końcowe sceny.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na premierze w Ambasadzie UK był Pani Szydło i inni politycy i dzisiaj słyszałem że im się podobało :) ....

bubafat

Well-known member
Bez reklam
OMFG. To teraz premiera filmu o Bondzie, jest wydarzeniem dyplomatycznym?
BTW akurat takiej kurtuazyjnej reakcji ze strony oficjeli nalezalo sie spodziewac. A moze zreszta szczerze im sie film podobal, tak jak mnie glowny temat i piosenka Nie spodziewalbys sie raczej, ze bede ja komplementowal.Tymczasem uwazam, ze dobrze pasuje do otwarcia i milo tez czasem odnalezc jej akordy podczas filmu.
Dobra starczy hejtowania z mojej strony.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Rozumiem że to jako żart napisałeś :) bo w innym wypadku osobiście nie uważam, że np. mój czy Twój gust jest lepszy od polityka bez względu z którego ugrupowania byłaby taka osoba.

Bubufat ambasador UK zaprosił na premierę do "swojej" ambasady niektórych polityków.. Co do oceny to ja jestem z tych ludzi co raczej wierzą w oceny tych co piszą czy mówią inaczej sensu by nie było nawet tego czytać, a już nie wspomnę o pisaniu.. Kilka mln ludzi na ten film poszło do tej pory i wiele jeszcze pójdzie i myślę że większa część z tych ludzi z powodu jednego - lubi Bonda.
A że czasem jedna część tego filmu jest słabsza, inna lepsza to już inna bajka. Ale dla tych co lubią Bonda nie zmienia to postaci rzeczy, że będą czekać na kolejną - tak jak ja.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Rozumiem że to jako żart napisałeś :)
;)
Sokoro przy żartach jesteśmy:

James Bond wchodzi do knajpy i siada za barem. Spostrzega panienkę, która obserwuje go od momentu, gdy wszedł. Panienka przysuwa się do Bonda i mówi:
-Och, jaki ładny zegarek, czy posiada dużo funkcji?
James Bond odpowiada:
-Oczywiście, dzięki temu zegarkowi widzę wszystko, czego nie jestem w stanie zobaczyć gołym okiem,na przykład widzę, że Pani w tej chwili nie ma na sobie majtek.
Dziewczyna ripostuje:
-Pana zegarek źle działa... mam na sobie majtki!
Bond patrzy na swój zegarek, stuka go kilkakrotnie i odpowiada:
-Och, przepraszam... .. spieszy się o godzinę!

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Hardyssona dawać na Bonda:p

Nie no.I co,będzie mi tylko Bonda grał ? ;)

"RA", wiesz już mam piąty stopień wtajemniczenia. :bober: Jeszcze trochę i będzie szósty. ;)

Przecież już miałeś dwudziesty czwarty :niewiem::p;)

Panowie,ale lipa.Światowa afera :shock:
Właśnie przed chwilą przeczytałem informację,że do dnia wczorajszego,w większości kin na świecie, wyświetlana była niedokończona wersja "Spectre" tzw. Beta.
Niezadowolone z seansu osoby,mogą domagać się zwrotu kosztów za bilety,lub w ramach rekompensaty,mogą obejrzeć za darmo wersję docelową.
Nie wiem jak oni tego nie dopatrzyli...
Masakra :wink:

Do góry