Spectre - Nowy 007

maklinka

New member
z zapowiedzi filmy wydaje mi się że Bond nadal trzyma jakość i będzie co zobaczyć. Tylko mam nadzieje że to nie jest zwiastun zrobiony jak w większości filmów. Wycięte najlepsze momenty i sklejone w 2-3 minutowy skrót.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Miejmy nadzieje, ze to jednak prawda i pożegnamy się z tym panem na dobre.
Widziałbym tu jakiś konkretny zwrot w obsadzie, ot np. tego czarnoskórego typka.

Caparzo

New member
Bez reklam
Onet to takie samo źródło informacji jak tvn , fakt i kiedyś skandale... Ci starsi użytkownicy powinni pamiętać.

Armani nie zgadzam się z tobą. W końcu bond nie wygląda jak lalka ken ulizany pierce dupek brosnan :D

Elba niewiem czy będzie pasował, skoro przez 20 ponad lat bond był biały to teraz co? Idziemy z duchem czasu i ma być też pedałem ?!

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Kiedys, przed D.Craigiem byl brany pod uwage. G.Butler. Jednak od tamtego czasu stal sie bardzo dobrze oplacana gwiazda. Jesli wytwornie "bedzie stac", kto wie, moze ta kandydatura powroci.

Henry

Active member
Bez reklam
Mi tam Craig pasuje, dla mnie to jedne z najlepszych filmów o 007, a Butler, czemu nie, jeśli by się zdecydowali na taki krok...
A wyobrażacie sobie Leosia, Fassbendera czy McConaughey'a w roli Bonda, w sumie są w odpowiednim wieku i z właściwą aparycją ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Idris jest anglikiem, Londynczykiem z krwi i kosci. Gubi swietnie akcent w hollywoodzkich filmach ale to " swoj". Poza tym jest nie tylko opalony ale i za malo gladki, no i wyglada znacznie starzej niz powinien na swoj wiek.
Raczej ma szanse nie za wielkie. Ale i tak 100x wieksze niz jakikolwiek amerykanin.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Kiedyś w naszej reprezentacji grał taki Polak czystej krwi, a raczej wątroby- Olisadebe chyba się zwał ;)
Nic nie mam do naszych kolorowych braci, ale Bond ma być biały i tyle, każdy inny będzie podróbą ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lepszy źwawy afro, jak ten bezpłciowy gamoń Craig.
Damon by tam pozamiatał, ale on niech się lepiej w Bournie spełnia, a ten jak wiadomo zmiata i poniewiera tą całą serię Bonda.
Zresztą cały ten dedykowany wątek psu na budę, ostatni Bond na to nie zasluguję.
Juz chyba lepszy wątek Hobbita, przynajmniej można się pośmiać.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Superman prezentuje sie dobrze. Na dodatek bardzo chce zostac 007, no ale Man from UNCLE szykuje sie na kontynuacje.

A widzieliscie "amerykanskiego Bonda" - Flinta, z J.Coburnem?

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kazdy ma swoje zdanie a raczej gust. Ja uwazam Craiga za bardzo dobrego Bonda. Damon z twarza dziecka, o nie.

Podobne mam zdanie... Damon nigdy w życiu na Bonda - niech ręka Boska broni Producenta ...

Armanig dyskusja na każdy film w sumie ma sens bo to kwestia gustu co kto lubi .... jeden może nie lubić Craiga , drugi lubi tak jak Ty nie lubisz a dla mnie spoko. Znowu odwrotnie jest jeśli chodzi o Damona - dla mnie ten aktor to misiek i totalnie Craig od niego jest bardziej energią napełniony i bardziej wysportowany i lepiej wg mnie w takim filmie się prezentuje..

Do tego Bond ja powiem że nawet ostatnie dwa odcinki nie bardzo mi podeszły ale Bond to nie jest tylko jeden czy dwa filmy... To jest niemalże Legenda filmu... a szczególnie dla Anglików..

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Mnie również Craig nie pasuje do roli Bonda, taka mordka małpia.
W sumie bond to taki śmiechowy film,chłop jest nieśmiertelny, leje 100 gości, obstawić tam Stathama.

boromirep

New member
bardzo lubię Bondy , za najlepszego uważam - Sean Connery , ostatnie filmy z udziałem Craigiem były udane , może nie miały tego klimatu ale czasy sie zmieniaja i trzeba było unowocześnić serię , za tym aktorem jako Bondem nie przepadam ale w tych filmach nie można mu nic zarzucić pewnie mógłby być bardziej przystojny ale to dla mnie nie ma znaczenia , co do wpisu że to smiechowy film i leje 100 gosci to praktycznie każdy film akcji czy też sensacyjny jak się pomysli to sa odrealnione rzeczy tu jest taka konwencja i wiadomo co sie będzie działo więc proponuje nie oglądać i się nie męczyć , co do 'czarnego' bonda , nie i jeszcze raz nie

Do góry