WłaścicielSiebie
Active member
Telewizor Philips 65PUS8506 + Soundbar Polkaudio MagniFi Mini https://pl.polkaudio.com/shop/polkaudio-wireless/magnifimini podłączałem do telewizora do HDMI ARC i HDMI 2 eARC oraz optycznym i wszędzie ten sam problem: YT, Filmy z Pendrive dźwięk jest OK natomiast telewizja naziemna antena na balkonie dźwięk tylko na kanałach TVP1 i TVP2 na reszcie kanałów brak dźwięku - dodam że jak odpinam soundbar i dźwięk puszczam na głośniki w telewizorze to wszystko jest OK z telewizji naziemnej również. Soundbar wcześniej używałem na Sony który telewizje ma z dekodera VECTRA i tam nie było żadnych problemów. W ustawieniach telewizora też sporo kombinowałem bez rezultatu.
Nie wiem w czym może być problem może przewód antenowy jakiś stary albo HDMI ewentualnie reset SOUNDBARA może powinienem zrobić skoro wcześniej soundbar na innym telewizorze używałem który korzystał z telewizji kablówki VECTRA Na dekoderze - nie wiem.
Jakieś podpowiedzi?
Nie wiem w czym może być problem może przewód antenowy jakiś stary albo HDMI ewentualnie reset SOUNDBARA może powinienem zrobić skoro wcześniej soundbar na innym telewizorze używałem który korzystał z telewizji kablówki VECTRA Na dekoderze - nie wiem.
Jakieś podpowiedzi?