Soundbar Philips TAB8805/10 - nie zapisuje ustawień dźwięku

irzi

Member
Nic z tego, w apce doszło do 43%. Pasek postępu zniknął. Wrócił ekran z przyciskiem do pobrania aktualizacji. Czekam. Na wyświetlaczu sounbar'a aktualizacja idzie do przodu , przekroczyła 52%. W apce pojawia się komunikat , że aktualizacja powiodła się. Czekam. Na soundbarze postęp aktualizacji stanął na 60%. czekam 20 minut. Nic. To jest chore. Najlepsze jest to , że nawet nie wiem co daje nowa aktualizacja. Może wyeliminuję usypianie listwy przy korzystaniu na HDMI 1 lub 2 z Xbox'a . Może będzie zapamiętywać ustawienia, może będzie działać PLAY Fi
To standardowo Play Fi nie działa ??

MichałT

New member
Nic z tego, w apce doszło do 43%. Pasek postępu zniknął. Wrócił ekran z przyciskiem do pobrania aktualizacji. Czekam. Na wyświetlaczu sounbar'a aktualizacja idzie do przodu , przekroczyła 52%. W apce pojawia się komunikat , że aktualizacja powiodła się. Czekam. Na soundbarze postęp aktualizacji stanął na 60%. czekam 20 minut. Nic. To jest chore. Najlepsze jest to , że nawet nie wiem co daje nowa aktualizacja. Może wyeliminuję usypianie listwy przy korzystaniu na HDMI 1 lub 2 z Xbox'a . Może będzie zapamiętywać ustawienia, może będzie działać PLAY Fi
Cześć,

mam ten sam problem. Udało się znaleźć lekarstwo?

Paulek39

New member
Cześć,

Jestem nowy :) Szukam pomocy ponieważ support Philipsa potrafi tylko powiedzieć żeby wymienić sprzęt na nowy a z tym problemem znalazłem już kilka komentarzy w internecie.

Chodzi o soundbar jak w tytule.

Problem jest z zapisywaniem ustawień bass i treble, center działa.
Ustawienia powracają do domyślnych po restarcie urządzenia.
Reset urządzenia oraz aktualizacja softu nie rozwiązuje problemu.
Wcześniej miałem model Philips TAPB603/10 ale wymieniłem go na nowszy TAB8805/10.
Na TAPB603/10 było dokładnie to samo.

Ktoś spotkał się z tym problemem albo doradzi co mogę jeszcze zrobić?
Witaj w klubie ja już trzy Soundbar wymieniłem TAB 8907/10 tv mam ambilight 58cali wszystko nówka razem z routerem za kolanka nowy tel. Za trzy koła po kupowane stabilizatory napięcia kupione listwy przepięcie hdmi 8k i nic😡ustawiam wieczorem Equalizer czy to przez apke czy w TV rano wstaje i wszystko wyzerowane i na TV i w apce serwisy bezradny tylko nowe dają i coraz gorsze bo po zainstalowaniu Philips Sound na DTS play fi daje na 1 skalę a sam basior dudni jak by było że 100 na skali czaje się teraz na fidelio B95 ale czy warto? Philips to kaszana ale z samsungiem ponoć jest to samo u mnie cały czas upgrade insert USB i lipa dalej

Do góry