SB450 koniec sprzedaży i nastepca BAR 3.1 lepiej wykonany.Wiem że Bar 5.1 jest zajeb ...ale belka za długa, więc proszę o pomoc w wyborze Bar 3.1 czy sb450 i dlaczego?
Odpinasz tyły i jest ok, a można je ładować z USB.Wiem że Bar 5.1 jest zajeb ...ale belka za długa, więc proszę o pomoc w wyborze Bar 3.1 czy sb450 i dlaczego?
Dolby Atmos otacza Cię ze wszystkich stron.
Ci co kupili piszą, że wyrywa kapcie.
Jak będziesz niebieski - Fidelio B8 masz za 4199 zł z dostawą
B8 nie przepuści Ci sygnału HDR Nie widzę też żeby dekodował sygnał DTS HD MAOk finalnie został mi wybór pomiędzy philipsem b8 i yamaha 2700 , nie mogę tylko zrozumieć supportu dla 4K ; może ktoś proszę mi wyjaśnić czy te sprzęty są identyczne odnosnie funkcjonalności 4k i HDR? Filmy / transmisje 4 k i gry z xboxa x .
Dodatkowo czy brak dolby atmos w yamaha będzie odczuwalne w jakiś sposób ? Sorry za może śmieszne pytania ale po przeczytaniu tylu opini i recenzji już się gubię i potrzebuje prostego wytłumaczenia a
Fidelio E5, Fidelio B5, JBL Bar 5,1 - te zagrają lepiej i masz pilota !
Mam 2700 i mogę z czystym sumieniem polecić Na pewno JBL ma swoje plusy, choć obcowałem z odłączanymi głośnikami w Fidelio i powiem, że się nie sprawdziło. Przy JBL nie mogę znaleźć info jakie ma dekodery HD . Niesamowitym plusem yamahy jest musiccastYamaha 2700 czy JBL Bar 5.1?![]()