Witam warto kupić ten soundbar ? pod tv samsung neo qled 50qn90d i pc ? czy lepiej dozbierać i kupić coś lepszego od samsunga i czy ten sprzęt będzie współpracował z moim tv i pc ?? Obecnie posiadam 13 letnie kino philipsa
Soundbar w kinie to wyzwanie !Jak duży jest pokój .
To ma być tylko do kina domowego , czy również do muzyki ?
Ile masz max kasy ?
Wiesz , nada się, z tą tylko różnicą że słuchanie muzyki z soundbara to prawie jak lizanie loda przez szybę. Z Atmosem jest jeszcze lepiej . Soundbar to tylko znaczne polepszenie dźwięku jaki generuje sam tv .czyli co soundbar się nie nada ?
teraz zastanawiam się pomiędzy tymi trzema
nie wiem który z nich będzie najlepszą opcją doradzicie ?
No to nwm już sam co robić? Na kino domowe mnie nie stać chyba że znajdzie się jakieś używane do. 1300 bo z tego co widziałem to bez 3 k nie podchodź, teraz mam kino domowe Philips które kupiłem jeszcze w Londynie jakieś 13 lat temu i nie ma możliwości go podłączyć do TV mam je podłączone do pc , za bardzo się nie znam myślałem że soundbar będzie chociaż na poziomie tego kina
takie coś chyba mam,ale jak to podłączyć do tv samsung neo qled qn90dKup Philips Zestaw kina domowego DVD HTS3357/12 Zestaw kina domowego DVD
Stylowy, najnowocześniejszy i w pełni cyfrowy domowy zestaw audiowizualny oferuje wrażenia audiowizualne porównywalne z kinowymi oraz brzmienie pełne detali. Umożliwia odtwarzanie z praktycznie dowolnej płyty z wysokiej jakości wielokanałowym dźwiękiem Dolby oraz DTS.www.philips.pl