soundbar do tv samsung neo qled 50qn90d i pc

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Ja bym w ogóle uważał na używany sprzęt z OLX. Dołóż i kup sobie nowy. Zawsze będziesz mógł zwrócić gdy nie będziesz zadowolony.

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Jeśli chodzi o soundbar a wspomniałeś też, że nie zależy ci na Dolby Atmos to w dobrej cenie jeszcze jest Denon DHT-S316
Zapewne już wyprzedaż bo chodził po 1300 zł a teraz za 800 zł da się go kupić.
Trudno powiedzieć jak to gra, ale myślę, że Denon przebije nie jednego Samsunga w tej cenie.

Z drugiej strony jeśli chcesz by soundbar grał na poziomie twojego starego kina domowego to może warto zadbać by taki soundbar miał głośniki przestrzenne.
Nie musisz od razu kupować całego zestawu. Są belki z którymi możesz sukcesywnie sztuka po sztuce parować każdy głośnik.
A więc w tym miesiącu np. kupujesz sobie samą belkę, za miesiąc suba a później już surroundy. I zapewniam cię wtedy taki zestaw zabrzmi lepiej od twojego starego kina.

Radosno

New member
No też tak myślałem o Samsung q600d i do tego dokupić dwa głośniki, tylko nwm czy nie lepiej kupić q700 jeśli chodzi o sauonbar to lepszy będzie Samsung czy ten demon może się ktoś orientuje

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Q700 z tego co widzę jest odrobinę mocniejszy. No i Q600 nie ma Wi-Fi więc aktualizacja wtedy tylko przez pendrive. Taki szczegół.
A porównując je do tego Denona to gdy już dokupisz te głośniki przestrzenne to pewnie lepiej Samsung zagra. No i akurat te Samsungi są z Dolby Atmos.
Q700 tak jeszcze na marginesie ma DTS-HD MA. I tu już poczujesz różnicę jeśli masz jakieś stare koncerty na płytach Blu-ray. Decyzja należy do ciebie.

Radosno

New member
Ok q700c jest na allegro tylko jedna sztuka za 1100 i to powystawowe z pełną gwarancją, i tu trochę lipa bo całkiem nowych nigdzie nie widzę, brać czy szukać czegoś innego do niego można dokupić głośniki? Jakie?

Do góry