SOUNDBAR(do 3000zł) YAMAHA YHT-S401 + panasonic TX-P50VT50E

SDman

Banned
Tylko że normalnego zestawu nie będe miał jak rozmieścić.... No i te kable...

Witam,
na Twoim miejscu podszedłbym do tematu troszkę bardziej wyrafinowanie.

Nie słuchaj, że soundbary to pomyłka - to nie kino ! Każdy z Nas odbiera -potrzebuje coś innego.

Słuchałem soundbar Samsunga HW-455 i jest to absolutnie wystarczający poziom w tej klasie.

Wyrafinowanie Twoje powinno polegać na zakupie go w necie (10 dni zwrot) i własnej ocenie.

Zaoszczędzone 2200 zł. przeznacz na rozrywkę z Rodziną lub inne gadżety (np SGS3 świetny dźwięk
oparty na DAC WM 1811 z dobrymi słuchawkami -odczyt Flac).

Sondbar Sama oferuje bardzo wiele: parowanie po Bluetooth, odczyt Flac po USB i oczywiście niezły
nie przesycony wysokimi (LG tutaj przegrywa model w podobnej klasie cenowej ), miękki bas i sporą moc .

Pozdr.

bagiennik

New member
Bez reklam
Ale głupoty opowiadasz, już chyba gorszych produktów niż samsung to nikt nie robi. Ten soundbar ma dzwięk jak głośny telefon. A wykonany jest z tandetnego plastiku który sie rysuje nawet od delikatnej sciereczki.
Soundbary te "firmowe" to poprostu głośniki pod telewizor zatępujące marne głośniki wspólczesnych telewizorów, do niczego innego się to nie nadaje ;>

Robiliśmy ostatnio porównanie flagowego LAMPOWEGO :D modelu "kina" http://www.ceneo.pl/24296633
z głośnikami komputerowymi logitecha za około 200zł i te drugie wypadły lepiej, a są 30 razy tańsze :D

Ostatnia edycja:

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Harman sb 30 leprzy od yamahy 401 ? :kom::kom:
Harman ma tylko jedno analogowe i jedno optyczne za kazdym razem mam wtykac inny kabel z cyfry albo ps3 zeby mi gralo ? Co to za efekt ?
Przy czym yamaha 3 wejscia hdmi optyczne usb bluetooth jak slyszalem u kumpla jak to gra to mi szczeka opadla. Nie wiem co potrafi ten harman ale z wejsciami analogowymi to nie powalczy z konkurecja.
Moim zdaniem yamaha yht-s410 jest warta wszystkich pieniedzy
Stary kup yamahe bez zastanawiania
Wystarczyło ściągnąć instrukcję i by Ci się rozjaśniło :) Żyj dalej w nieświadomości.

Do góry