No widzisz to jednak kalibracja robi dużo więcej. U mnie odtwarza tak jak powinno prawy, środkowy, lewy itd tak jak na animacji.
Zrobiłem kalibrację przed oddaniem - było tak samo.
No widzisz to jednak kalibracja robi dużo więcej. U mnie odtwarza tak jak powinno prawy, środkowy, lewy itd tak jak na animacji.
To jeszcze do listy dopisz koniecznie Harman Enchant 800 i 1300, koniecznie z subwooferem do kompletu.
Wtedy działaNo to nieźle, ja puszczałem to z pena w USB telewizora i bez problemu wszystkie pliki działają tak jak powinne w 5.1. może jakiś wadliwy egzemplarz trafiłeś.
Możesz napisać na jakich filmach testowałeś i muzyce i jak wypada samsung do jbl 5.1. Sam jestem prawie zdecydowany na n950 ale obawiam się właśnie ze sub jest trochę za słaby tylko ja nie bardzo będę miał możliwość zwrócenia.Przywiozłem samsunga N950 do domu i po godzinie sluchania spakowałem i odwiozłem. Brak basu, brak tyłu. Nie wiem o co Samsungowi chodziło...
Szukam dalej![]()
Możesz napisać na jakich filmach testowałeś i muzyce i jak wypada samsung do jbl 5.1. Sam jestem prawie zdecydowany na n950 ale obawiam się właśnie ze sub jest trochę za słaby tylko ja nie bardzo będę miał możliwość zwrócenia.
dobre uzywane amplitunery tez dostaniesz na allegro, jak ci nie zależy żeby był nowy i bez atmosa to można tam fajne sprzęty wyhaczyć.
To może idź do kina,a poważnie to długa droga przed Tobą...