Sony str-dn860

marecki7

New member
Zakupiłem ale jeszcze niewiem czy to będzie ok bo czekam na dostarczenie amplitunera,a pytam ponieważ sam go wybrałem I chce poznać wasza opinie czy będzie ok

abdul0412

New member
Bez reklam
Zakupiłem ale jeszcze niewiem czy to będzie ok bo czekam na dostarczenie amplitunera,a pytam ponieważ sam go wybrałem I chce poznać wasza opinie czy będzie ok

Trochę za późno sie pytasz bo zakup zrobiony.
NA twoim miejscu sprawdził bym czy ci odpowiada i jezeli tak to zostawił.
W obecnych czasach nie kupiłbym Sony. ale wszystko się okaże.

daj znać po odsłuchach.

pzdr

Rafal7

Banned
Z takimi kolumienkami to spokojnie sobie da rade ten Sony, to jest nowy ampli także z nowinek tez nie powinno Ci niczego zabraknąć.
Jeden woli Sony a drugi Pioneera czy Denona, każdy ma inny gust.

marecki7

New member
Ok ampli jest juz umnie mam Maly problem z podlaczeniem suba amplituner ma dwa wejscia na subwoofer a ja mam jeden przewod,ktory wychodzi od subwoofera i ma by © podlaczony do wejscia lfe,ktorego niema. wyjscie pewnie jest banalne ale ja kompletnie jestem zielony z tej materi,:) prosze o promoc!

werf

Active member
Bez reklam
Przewertowałem obstrukcje od tego bose,łatwo nie będzie
Wiązka kabli jest jakoś opisana? w instrukcji nie widzę tego

werf

Active member
Bez reklam
Masz nawet dwa,bardziej chodziło mi czy wysupłałeś kabel ze złącza multi

Attachments

• Sony-STR-DN860_D_700.jpg
    Sony-STR-DN860_D_700.jpg
    63,4 KB · Wyś: 134

marecki7

New member
Ale dlaczego po zwiekszeniu lub zmniejszeniu glosu bas jest zawsze na tym samym poziomie czyli sciszam maxymalnie glosniki a sub dalej bez zmian?!

Ramlesa

New member
Kupić coś do odtwarzania, playera, bluraya .... Sam ampi jest do dekodowania dźwięku. Choć ten coś tam może zrobić z obrazem YouTube,.....

Do góry