Witam,
zastanawiam sie nad zakupem zestawu jak w temacie...Mam 46 calowy TV marki SONY model KDL-46HX800 i chciałbym dokupić do niego jakiś zestaw kina domowego. Jako iż mam PS3 potrzebuje tylko amplitunera oraz głośników.
TV jest kompatybilny z systemem 3D więc dobrze by było żeby amplituner miał
jakieś technologie wspierające ten efekt jeśli w ogóle coś takiego istnieje...
Co sądzicie o moim wyborze?? warto kupić czy może coś innego w tej cenie...
Zestaw będzie stał w salonie (ok 40m2) układ salonu to prostokąt 4m szerokości oraz ok 6m długości oraz cześć boczna (przejście do kuchni) ale tam sie tylko chodzi.
Zależy mi żeby zestaw był kompatybilny z systemem DLNA jako iż mieszkanie jest duże i nie bedzie mi sie chcialo biegać od pokoju do pokoju zeby coś włączyc.
Bardzo fajną sprawą jest również Bravia Sync oraz możliwośc podpięcia kabla ethernet do amplitunera.
Przeznaczenie zestawu to filmy, muzyka(techno, trance, hh) i gry.
Prosze o opinie o tym zestawie lub poradę co do zakupu być może jakiegoś innego sprzętu.
Środki które mogę przeznaczyć na ten cel to ok 6 tyś zł.
Jesli trzeba posiadam rzut i całe ułożenie salonu z góry.
z góry dziękuje za wszystkie porady
Pozdrawiam
zastanawiam sie nad zakupem zestawu jak w temacie...Mam 46 calowy TV marki SONY model KDL-46HX800 i chciałbym dokupić do niego jakiś zestaw kina domowego. Jako iż mam PS3 potrzebuje tylko amplitunera oraz głośników.
TV jest kompatybilny z systemem 3D więc dobrze by było żeby amplituner miał
jakieś technologie wspierające ten efekt jeśli w ogóle coś takiego istnieje...
Co sądzicie o moim wyborze?? warto kupić czy może coś innego w tej cenie...
Zestaw będzie stał w salonie (ok 40m2) układ salonu to prostokąt 4m szerokości oraz ok 6m długości oraz cześć boczna (przejście do kuchni) ale tam sie tylko chodzi.
Zależy mi żeby zestaw był kompatybilny z systemem DLNA jako iż mieszkanie jest duże i nie bedzie mi sie chcialo biegać od pokoju do pokoju zeby coś włączyc.
Bardzo fajną sprawą jest również Bravia Sync oraz możliwośc podpięcia kabla ethernet do amplitunera.
Przeznaczenie zestawu to filmy, muzyka(techno, trance, hh) i gry.
Prosze o opinie o tym zestawie lub poradę co do zakupu być może jakiegoś innego sprzętu.
Środki które mogę przeznaczyć na ten cel to ok 6 tyś zł.
Jesli trzeba posiadam rzut i całe ułożenie salonu z góry.
z góry dziękuje za wszystkie porady
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: