masterlech
New member
A w sprzedaży kiedy mogą być???
Zależy mi najbardziej na 46x4500.
patrzylem ostatnio na ceny kuro 50 cali. bylem zaskoczony, ze tak spadly. przy nich cena za 46x4500 to jakies nieporozumienie.masterlech napisał:A w sprzedaży kiedy mogą być???
no trudno, zeby rosly, skoro to wlasnie przesadzone ceny za kuro przesadzily o malajacej sprzedazy. wysiadaja? w czym? plazma ma plynny obraz natywnie, lcd trzeba wspomagac procesorami, a i tak nie jest idealnie.Hopkirk napisał:Może ceny kuro spadły bo i sprzedaż spadła i pod koniec roku trzeba podgonić słupki? A może już kompletnie wysiadają w porównaniu do 46X4500? Kto wie...
Raczysz żartować. Widziałem co najmniej kilka modeli plazm bez płynnego obrazu, a obraz na kuro też i pod tym względem nie jest idealny i jest gorszy od czołowych LCD.mumu napisał:plazma ma plynny obraz natywnie, lcd trzeba wspomagac procesorami, a i tak nie jest idealnie.
Hopkirk, znowu raczysz zartowac i Ty faktycznie masz cos nie tak z oczami. nigdy nie bylem zwolennikiem plazm, ale teraz to dales do pieca z ta krytyka kuro. watpie, ze wiesz jakie sa opoznienia w plazmie. nie znam takiego lcd, a plynnosc natywna to nie to samo co poddac sygnal obrobce cyfrowej. to drugie nigdy nie bedzie tak naturalne.Hopkirk napisał:Raczysz żartować. Widziałem co najmniej kilka modeli plazm bez płynnego obrazu, a obraz na kuro też i pod tym względem nie jest idealny i jest gorszy od czołowych LCD.
Hopkirk napisał:Pomijając Twoje teoretyczne wywody o natywnej płynności plazm, dla mnie obraz na kuro jest jednak mniej płynny niż na Sony X4500.
Dam przyklad !!!! jezeli wokalista falszuje to co damy mu do zaspiewania zeby go sprawdzic ?Liptonosz napisał:Co wg Was oznacza płynny obraz i jak na jakim materiale go sprawdzic ?
ja znajde Ci 2x wiecej ludzi, ktorzy twierdza cos wrecz przeciwnego, ze te systemy philipsa sa do baniHopkirk napisał:Dla mnie mistrzem płynności jest Philips