Witam
To moj pierwszy wpis w tym temacie, wiec witam wszystkich posiadaczy w4500.
Jestem szczesliwym posiadaczem 46w4500 od 5 dni. ( model 10.2008 )
Od bardzo dawna sledze ten temat i to było moim najwiekszym błędem, czytajac te wszystkie posty juz skłaniałem sie do zakupu kompletnie innego LCD , kupa postów narzekania na ten TV, głównie dotycząca clouding,u , u mnie tez jest lekko widoczny jak jest kompletnie czarny obraz ale nie podczas programu tylko podczas zmiany kanałów przez moment gdzies tam widać jakieś małe chmurki. Podczas oglądania filmów spędziłem kupe czasu ( prawie całą noc .... tak sie uparłem
) szukając tych chmur i jak do tej pory ich nie znalazłem. Po przeczytaniu tego wątku mozna popaść w jakąś paranoje co do tego clouding,u.
Jak bym mial komuś doradzać to z pewnoscią aby nie czytali tego tematu, tylko sugerowali się poważnymi opiniami. Nie wiem jak bedzie za jakiś czas ale teraz z pewnością bym kupił ten sam TV. A jak bym nie czytał tego wszystkiego o W4500 to juz bym miał go dawno temu.
Jestem z Lubelskiego a TV kupiłem w Radomiu w Centrum Sony ( naprawde solidna kadra pracownicza ) czego nie moge powiedzieć o Centrum Sony w Lublinie ( tragedia..... ja sie nie dogadałem ponieważ nie było z kim ...... ehh )
Reasumując :::::
TV jest naprawde extra, a jak ktoś się dalej zastanawia a nie wątpie że tacy sa co czekają na kolejny post w tym temacie, to niech idą i go w końcu kupią, i cieszą sie jakością W4500.
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich zadowolonych z W4500 ..... i tych nie zadowolonych też
)