ernet napisał:Nic o tym nie słyszałem ???/
Nota bene ten model ( 46w4210 )jest tańszy o kilka stówek od 46w4500
A wprowadził ????????
No raczej tak bo z tego co sie oriatuje 46w4210 i 46w4500 oba maja panele 10 bitowe
ernet napisał:Nic o tym nie słyszałem ???/
Nota bene ten model ( 46w4210 )jest tańszy o kilka stówek od 46w4500
A wprowadził ????????
SwFranciszek napisał:AWGUST72,...
Trochę go przycisnąłem i przyznał się że to nagminna wada w poprzedniej serii X, a tutaj to wicie, rozumicie pierwszy raz w życiu.... Wk.. się. Sprzęt za prawie 5 kawałków, dużo dobrych opinii i taki pasztet. Poszperałem w sieci i okazało się, że Sharp ma z tym problem. ...
Ramzes765 napisał:ale XL2E jest teraz w bardzo dobrej cenie i na razie skalniam sie ku drugiemu Sharpowi
pozdrawiam
ortax360 napisał:Na meczach jest super płynnie i ostro nic nie rozmywa - 100hz daje rade . A przy właczeniu 100hz na max czyli wysoki i tryb filmu na automat 1 mamy trzeci wymiar ( taki teatralny obraz jak na zywo ) . W sam raz dla meczy piłki noznej do filmów to raczej odpada ( dla mnie ) wolę obraz kinowy nie teatralny.
ortax360 napisał:TAK na SD np: Polsat cyfrowy przez kabele RGB ( zalezy tez od jakosci sygnału ). Na HD z N mecz piłki dosłownie wgniata w fotel . Złapałem sie na tym ,ze ogladałem mecz tylko dla obrazu .
ortax360 napisał:JCo do por. do innych lcd np: Sharp czy Toshiba ( bawiłem sie modelem 46zf u znajomego) nie mam takiej mozliwosci .
ortax360 napisał:Nie biez X3000/3500 ! . W4500 jest lepszym lcd od x3000/3500 . Ma o wiele lepszą czern , jasnosc . Układ 100hz działa lepiej ( nie przycina ) niz w x3000/3500 , nie ma wentylatorków i nie zmienia sam podswietlenia panelu ( jest bardzi irytujace w ciemnych scenach )quote]
No,no dość odważna konkluzja. Zawsze myślałem, że nawet poprzednia versja X-a, musi być nieco lepsza od W4500. Ale cieszę się, że akurat tak to napisałeś. Sam się przymierzam do 46W4500, więc moje kolejne wątpliwości są częściowo rozwiane. Podobnie, jak Tobie brakuje mi bardzo matowego, czarnego koloru obudowy. Nie znoszę fortepianów