Oczywiście, masz rację. Wszyscy są zadowoleni, nikt na Sony nie narzeka, normalnie przykład kwitnącej firmy.
A wyniki finansowe są sfałszowane.
A zapis w gwarancji, że nie muszą używać do naprawy nowych części, to klienci wyprosili i Sony się ugięło. Wszystko dla dobra klienta.
Ja piszę o faktach że cztery osoby w tym jedna Twoja sooba dostała 100% kasy po 1,5 roku uzytkwoania tv - masakra. A Ty o mani prześladowczej bo rozumiem że już nawet prezes Sony to w nocy Ci się śni... nie wspomnę o tysiącach osób o których pisałeś że są zwolnieni, a nawet pisałeś że firma zbankrutowała... więc to co Sony teraz jest to firma X z Rosji zapewne.
Ja jestem zadowolony z produktów Sony mam wiele rzeczy i jeszcze ani razu mnie nie zawiódł sprzęt tej marki... co nie oznacza że patrzę na nią przez rożowe okulary ale mam do tego ZDROWY dystans którego Tobie brakuje, a nawet śmiem twierdzić że nie ma takiego słowa w Twoim słowniku.. Ale jakbyś chciał wymazać to słowo całkowicie , proponuje oddać te 100% kasy, isć do sądu i wtedy pokaż jaki jesteś odważny i jak żle potraktowano Ciebie - konkret,a nie jesteś Grekiem jak już jest po fakcie.. Pojedź do Grecji - zobaczysz ile cech Grecy mają wspólnych z Tobą...
Ps dla Twojej wiedzy poczytaj sobie ile nagród dostał i ile rekomendacji z testów zachodnich tv Sony najnowszy 4k serii X - o ile zechce Ci sie poszukać w necie, bo najlepiej jakby ktoś Ci to wszystko wyszukał..
Ostatnia edycja: