Sony KLV-V26A10E

ArekR79

New member
Dziwne to forum

Strasznie dziwne to forum. Zadałem pytania w dwóch postach i nikt mi na nie nie odpowiedział. A myślałem, że siedzą tu sami fachowcy znający się na rzeczy, którzy potrafią "żółtodziobom" takim jak ja coś podpowiedzieć :(
Pozdrawiam

ThYX

New member
Strasznie dziwne. Między jednym postem a drugim nie minęło nawet 6 godzin a chcesz aby 20 expertów głowiło się nad pytaniem warto/nie warto ?? Może podałbyś więcej szczegółów o co zwracasz uwage, co jest priorytetem, itp itd ? Pomyśl sam: Zadam dwa pytania:
- czy warto kupić Fiata126p ?
- czy warto kupiś Mercedesa600 ?
Na każde pytnaie uzyskasz odpwoiedz TAK i NIE ! Skąd mamy na forum wiedzieć jaki priorytet, ile chcesz pieniędzy wydać, co jest ważne dla ciebie, jakie masz odległości, jakich fukcji oczekujesz, co do niego chcesz podłączyć itp itd ?

Staraj się sprecyzować dokładnie swoje pytanie i .... czekać. Bo forum to nie wyścig .... jak ktoś będzie miał czas to odpowie ci.... Jak czesz szybko to ... do sklepu :)

Pozdr.

Ostatnia edycja:

ArekR79

New member
...

Myślę, że nie masz racji w tym co piszesz. Skoro spytałem o taki model znaczy, że sie nim interesuję i chce go kupić - podawanie ceny itd nie ma tu znaczenia, bo nie pytam gdzie go najtaniej kupić. Oczekuję raczej odpowiedzi w stylu: nie kupuj, bo w tej samej cenie możesz mieć technologicznie lepszy, itd, czy kup bo to udany model, itd. Jeśli byś mnie zapytał czy kupić np. Fiata 126p, bez względu na jego cenę bym Ci odradził. A co do 4 godzin od zamieszczenia posta to też nie masz racji bo:
primo: z tego co widzę to czas reakcji ekspertów na tym forum jest dużo szybszy w przeważającej większości przypadków
secundo: poprzedni post zamieściłem kilka dni temu i też zero reakcji.
Pozdrawiam

ThYX

New member
Oj ArekR79
- najpierw pisze "podawanie ceny itd nie ma tu znaczenia" a potem "czekuję raczej odpowiedzi w stylu: nie kupuj, bo w tej samej cenie" ? więc jak ?
- pisałem o 6h
- nie każdy ma ten twój model (jakokolwiek by on nie był). Należy uzbroić się w cierpliwość ... może ktoś odpowie. Szybsze odpowiedzi są w tematach popularnych i "chodliwych" modelach... tam się wiele dzieje. Jesli wybierzesz model, który nie zainteresował innych (rozmiar/zbyt duża cena/pewne mankamenty itp itd) to mniejsze zainteresowanie będzie tym modelem i mniej odpowiadających. Po prostu czekać albo .. udać się do sklepu (-ów) i zapytać sprzedawców co sądzą o tym konkretnym modelu.

Bo pewnie nie zależy ci na odpowiedz "Ja mam i jest OK - kupuj" lub "widziałem w sklepie i jakoś mi nie pasował". Skoro chcesz odpowiedzi na swoje pytanie na forum więc czekaj ... rak jak pisałem.... to nie wyscigi ;-)

Może ktoś się zlituje i odpowie .... A najlepiej to chyba pokaz (uhaha)

Pozdr.

Do góry