o czym Ty do mnie piszesz, nie rozumiem po co mnie cytujesz, pisalem o czyms innym i nie do Ciebie, ale moje spostrzezenie miedzy dwoma modelami.dark972 napisał:ale nadal nie dostałem odpowiedzi.... czyli mam rozumieć ,że na hdmi będzie ok/
fr3 napisał:Można to ominąć. Czytając dokładnie ten temat. Po hdmi otrzymasz fullhd.
przy sygnale hd niema tych kreseczek na keranie czy to moze wina sygnału czy ten tv zle działa??k:polinik napisał:widziałem ten telewizor w sklepie na ekranie miał taką fale kreseczek jak sie podeszło bardzo blisko obraz bardzo zle wyglądał oco tu chodziło wie ktoś 32w4000
Kolorem głośnikówJasiu128 napisał:Jaka jest różnica między tymi modelami
polinik napisał:przy sygnale hd niema tych kreseczek na keranie czy to moze wina sygnału czy ten tv zle działa??k:
approx napisał:Witam mam pytanko jakie najlepiej ustawic parametry obrazu w modelu 40W4000 zeby zobaczyc 100% mozliwosci tego tv [PS3 i SD]
dark972 napisał:również dołączam się do prośby o najlepsze nastawy pod sygnał z nboxa w W4000.
approx napisał:Ja mam tryb standardowy
approx napisał:podswietlenie na 1
kontrast na 75
jasnosc 50
nasycenie 50
temb. barw naturalne
ostrosc 2
ulepszacze wylaczone i przestrzen barw na standardowa.
Pytanie dla osób ktore mają w4000 w opcji oszczedzanie energii na jaki tryb macie ustawione. Standardowy pobór czy mniejszy