mobor napisał:cóż- czytałem opinie kogos kto ma dostep do tego sprzetu
Pociąg mam do wielu rzeczy: najnowszego mercedesa, chaty z basenem itp Kazdemu zakupowi towarzyszy jednak chłodna kalkulacjia pt bilans zysków i strat - ale u niektorych góruje jak widze hurra optymizm.
Spotkamy sie tu za dwa lata i pogadamy wowczas
Przypominam tylko ze obecnie mam swietny dostep do TYSIECY tytułów muzycznych i filmowych w PERFEKCYJNEJ jakosci (dzieki konstrukcji 2930) A Kolega nie dosc ze wybuli 4 tys za watpliwej jakosci sprzet (Toschiba nie nalezy do czołowych producentów porzadnego AV) i wyjątkowo skromny wachlarz dostepnych tytułów. Jak do konca roku wyjdzie 5-10 to będzie HUK... i jeszcze pytanie - co to będą za tytuły?
Co z kolegi taki pesymista ??!!
Nie zgadzam sie co do tej perfekcyjnej jakosci , mam jeden z lepszych odtwarzaczy DVD Pioneer DV-989 , i tej perfekcji nie widze ...
Ten tanszy z odtwarzaczy Toshiby HD DVD kosztuje 500 euro , i na dodatek bez blokady regionalnej w HD DVD czyli dostep do tanszych plyt z USA . Dostepnych tytulow jest juz sporo okolo 250 ... i bedzie wiecej .
Oczywiscie jest ryzyko ze skonczy sie to jak z DVD Audio i SACD , czyli ze beda to formaty niszowe .
Pzdr