Mam pytanko do uzytkowikow tego soniacza, jaka jest matryca w tym telewizorze? chodzi mi czy jest bardzo blyszczaca, czy moze to mat albo polmat ? Bardzo mi zalezy bo mam strasznie nasloneczniony salon.....z gory dzieki...!!!
zakupilem model 65 cali kilka dni temu. powiem tak obraz na filmach i programach gdzie nie ma szybkiego ruchu po prostu bajka.....ALE jest wlasnie jedno ale, ogladam bardzo duzo sportu, a przede wszystkim pilki noznej z nc+ i przy szybkich kontrach lub przy wybiciu pilki przez bramkarza jest jakby szara poswiata. Malo ja widac ale jednak....moze mam cos wlaczone w ustawieniach, co trzeba wylaczyc!!! podzielcie sie prosze ustawieniami chociaz tymi podstawowymi, zebym mogl byc zadowolony ze swojego nowego zakupu....z gory dziekuje i DOSIEGO ROKU dla wszystkich !!!!!!!!
Damanaranus a powiedz mi czy sprawdzales clouding w swoim telewizorze czy wystepuje? Ja niestety nede wymienial juz 2 sztuke ze wzgledu na białą chmurkę
Tak, występuje, dokładnie na środku na dole ekranu. 4 chmurki. Gdyby nie cała obudowa to bym powiedział że wygląda jak mocowanie VESA Na tyle ile przez te kilka dni oglądałem i grałem, nie stwierdziłem aby było to w jakikolwiek sposób uciążliwe bo widoczne jest to w naprawdę nielicznych sytuacjach.
Zdjęcia myślę że są o wiele bardziej przesadzone niż widać to w rzeczywistości, ale nie będę ukrywał że jest. Nie mniej całość wydaje mi się na tyle równomierna, że jak dla mnie jest ok. Jak napisałem wyżej, nie odczułem tego podczas użytkowania, ale będę miał na uwadze, aby jeszcze spróbować to złapać na innych obrazach.
Tu wrzucam film z tego zdarzenia: https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=AA6glcui4SA
Tak, występuje, dokładnie na środku na dole ekranu. 4 chmurki. Gdyby nie cała obudowa to bym powiedział że wygląda jak mocowanie VESA Na tyle ile przez te kilka dni oglądałem i grałem, nie stwierdziłem aby było to w jakikolwiek sposób uciążliwe bo widoczne jest to w naprawdę nielicznych sytuacjach.
Zdjęcia myślę że są o wiele bardziej przesadzone niż widać to w rzeczywistości, ale nie będę ukrywał że jest. Nie mniej całość wydaje mi się na tyle równomierna, że jak dla mnie jest ok. Jak napisałem wyżej, nie odczułem tego podczas użytkowania, ale będę miał na uwadze, aby jeszcze spróbować to złapać na innych obrazach.
Tu wrzucam film z tego zdarzenia: https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=AA6glcui4SA