SONY KDL-65HX920 czy SHARP LC-70LE835???

xxx-1435

New member
Witam,który z powyższych modeli sami byście wybrali SONY KDL-65HX920 czy SHARP LC-70LE835.Telewizor głównie podłączony będzie z telewizją n ,żadnych gierek,powinien dobrze współpracować z dyskiem twardym i czytać mkv bez żadnych problemów:?telewizor planuje zakupić w styczniu także mam nadzieje że cena Sony będzie zdecydowanie niższa po wypuszczeniu nowego modelu w grudniu.Nie ukrywam ze wizualnie bardziej podoba mi się sony ale za to sharp jest większy.Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam

xxx-1435

New member
Dzięki za rade"kiki".Wróciłem właśnie ze sklepu gdzie na wystawie stał jedynie model Sharp LC-70LE740E. Jakoś nie zrobił na mnie wrażenia.Szkoda ze nie mogłem zobaczyć dzisiaj modelu który mnie interesuje 70LE835E. Mam nadzieje że różnice między tymi modelami da się zauważyć bo chyba troszkę bym się rozczarował za takie pieniądze.Czytałem ten test "kiki" którego wstawiłeś i wypadł bardzo pomyślnie,z tego co wyczytałem tutaj na forum to miałeś także do czynienia z modelami które mnie interesują,dlatego twoja opinia jest jest dla mnie cenna.Moje główne kryterium to obraz dlatego więcej się nie rozpisywałem.Różnica w cenie w sklepie w którym chcę zrobić zakup na dzień dzisiejszy wynosi około 4000zł. Sony jak każdy wie jest sporo droższy dlatego myślałem że i obraz będzie troszkę lepszy:?

Do góry