SONY KDL-60W605B 100hz ?

lexus-is250

New member
Witam , proszę tylko o potwierdzenie czy model SONY KDL-60W605B ma 100hz czy 50hz ?

jaki jest input lag w tych dwóch modelach ?

KDL-60W605B
KDL-60W855B

TV do :
90% PS4
10% Filmy z neta

nie interesują mnie aplikacje ,androidy , 3D itp.

jeśli ktoś może zaproponować jakąś inną markę w roz. 60" chętnie poczytam ...

agass

New member
Kolego było już to wałkowane, oba modele 100 Hz
To są dobre propozycje w 60" za w miarę rozsądną kasę.
Różnice chyba znane.

lexus-is250

New member
Kolego było już to wałkowane, oba modele 100 Hz
To są dobre propozycje w 60" za w miarę rozsądną kasę.
Różnice chyba znane.

dziękuję za odpowiedz

co do różnic miedzy 605 a 855 to te co ja zauważam to brak 3d , blaszanej obudowy i 2piloty

dziwi mnie tylko to że nikt w necie nie robił dokładnego testu tych dwóch modeli i brak danych o input lag

Ostatnia edycja:

agass

New member
Kolego opisalem wczesniej 605b wydaje mi sie ze dosc uczciwie,kupilem go w dobrej cenie (4150) czy dalbym 5 klz raczej juz nie , wolalbym juz 855 ktory dodatkowo ma lepszy dzwiek.podsumowujac z 605 jestem zadowlony mysle ze dobra propozycja do 4500.Sorry za literowke.....imput lag doczytalem gdzies na zagranicznych testach.

lexus-is250

New member
Kolego opisalem wczesniej 605b wydaje mi sie ze dosc uczciwie,kupilem go w dobrej cenie (4150) czy dalbym 5 klz raczej juz nie , wolalbym juz 855 ktory dodatkowo ma lepszy dzwiek.podsumowujac z 605 jestem zadowlony mysle ze dobra propozycja do 4500.Sorry za literowke.....imput lag doczytalem gdzies na zagranicznych testach.

Również bym nie dał 5k ani 4,5k ale za 3300 mnie cholernie korci , w brew temu co mają markety na kartkach wystawowych można już uzyskać podobną cene o której wspominam .
Nie oszukujmy się to już stare TV z początku 2014 a zbliża się już 2016 i sprzedający to wiedzą ...

wracając do tematu jeśli siedzi matryca 100hz i input lag jest w okolicy 22ms to chyba sobie podaruję oczekiwanie na inne propozycje których nikt nie raczył zadać ... ale jak by chlapnąć że mam 12K do wydania to by się posypało propo

jeszcze raz dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam

bestman101

New member
Nigdzie nie kupisz tego świetnego TV za 3300zł nigdy nie było takiej ceny i nie będzie. Najtaniej było w 60 calach 3900zł ale to już przeszłość. Ostatnie sztuki są na ekspozycjach od 4k+ ceny ostatnich nówek obecnie od 5000 w górę a za chwile już w ogóle ich nie będzie. W sumie już ich praktycznie nie ma.

Z racji tego że mam ten TV tylko na parę miesięcy miałem już propozycje odkupu z forum mojej nówki (bez cloudingu się trafił ) za 4300zł oczywiście podziękowałem za dobry TV za niska cena.

Ostatnia edycja:
Do góry