Witam po dłuższym czasie. Ale przesyłki z Chin idą ok. 2 tygodni.
Ty razem ticona zamówił Karol. Na szczęście był sprawny. TV też mi naprawił. Dzisiaj przyszedł po naprawie. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Dzięki Karol po raz enty.
Nie ma za co , polecam się Dodam iż kupuję u jednego sprzedawcy i na ilość i jakość 100% sprawne , Nie musiałem reklamować tak jak u innych sprzedawców z Chin że mają jakieś wady itp
A czy masz jeszcze dostęp do części? Bo mój kdl-50w755c właśnie postanowił ze nie będę oglądał ładnego obrazu tylko zlane pasy
Raczej nie było by problemu , musze sprawdzić jaki dokładnie tam model idzie
A czy masz jeszcze dostęp do części? Bo mój kdl-50w755c właśnie postanowił ze nie będę oglądał ładnego obrazu tylko zlane pasy
Gdybym posłuchał serwisanta z Sony, to pewnie zutylizowałbym mój tv, bo powiedział, że na 100% padła matryca. Jak myślicie...napisać do Sony jakich mają serwisantów?
Ostatnie aktualizacje dla Sony W755, W809 pochodzą z czerwca 2019. 2019-2015=4
WitamJednak to była wina t-cona. Jak by ktoś potrzebował pomocy w naprawie takiej usterki, to jestem w stanie pomóc Pozdrawiam
Jeśli to są takie pasy jak na moim zdjęciu powyżej, to da się naprawić.Witam
Tv sony kdl 50w755c, na początku jest obraz potem zmienia się w kolorowe pionowe paski, da się go jeszcze uratować czy już nie ma sensu ?