Sony KDL-37P3020 czy Samsung LE37S81B ?

hubusw

New member
Witam
Chcę kupić LCD ma nie dużo na to do 4500 zł i mam dulemat który z tych modeli Sony KDL-37P3020 czy Samsung LE37S81B cena taka sam. Czy moze 32 i coś lepszego? Wchodzi jeszcze w gre ewentualnie Samsung LE37R81B chyba ze jest coś lepszego za tą cenę. Pozdrawiam i proszę o radę

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Żeby przedstawić Ci alternatywę podaj :
Jakie masz warunki ?
jaki sygnał ?
jaka odległość od ekranu ?
jakie urządzenia do podłączenia?
jaka klasa cenowa?
więcej oglądasz w dzień czy w nocy?
jakie masz nasłonecznienie pokoju ?
ile osób zasiada przed telewizorem?
Jaki masz ulubiony program?
Ma stać czy wisieć?

czago

Banned
Oglądałem KDL-37P3000 i raczej nie poleciłbym tego modelu. Na sygnale z Blu-raya grał wyraźnie gorzej od wyższych modeli Sonego. Może wynika to z gorszej matrycy?
Nie wiem jak gra Samsung.

hubusw

New member
Jeżeli chodzi o warunki to pokój 16 m2
narazie kanblówka zwykła ale moze bym zmienił na polsat lub nke, odległość od tv 3m. DVD narazie zwykłe ale są plany żeby zmienić :), ewentualnie z komputera tez myśle o konsoli ps3 cena to 4-4,5 tys. oglądamy raczej wieczór-noc, nasłonecznienie b. dobre, oglądamy w 2 osoby, raczej ma stać i probramy to sport i filmy głównie ( HBO ale narazie z kablówki) Wielkie dzieki za pomoc bo musze kupić na dniach a juz zgłupiałem co w miare dobrego moze być za to bo w każdym sklepie co innego mówią Pzdr.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Oglądałem KDL-37P3000 i raczej nie poleciłbym tego modelu. Na sygnale z Blu-raya grał wyraźnie gorzej od wyższych modeli Sonego. Może wynika to z gorszej matrycy?
zgadzam się w całości - nam na testach też wyszło cieniutko.
Ale łapiesz się prawie na modele 37" 100 Hz :
Sharp 37 Rd 2
JVC 37 P 80
Toshiba 37 R 300
oraz 37
Hitachi Vo1
Loewe Modus
Panasonic LZ 70
===========================
każdy z tych modeli jest zdecydowanie lepszy od 37 P 3000 Sony

hubusw

New member
Ok wielkie dzięki a radę poszukam. Ostatnie pytanie widziałem w avanasie samsunga LE37M86 za 4499zł czy warto kupić ten model ? Pzdr.

Ostatnia edycja:
Do góry