Ze swojej strony także 10/10 puntów dla Ortaxa że w taki przekonujący sposób pisał o 40D3000 - była to jedna z rzeczy która zaważyła na wyborze tego LCD (niestety w Trójmieście nie mogłem tego modelu zobaczyć na żywo
i kupowałem w pół-ciemno po obejrzeniu wersji 32"..

)
Powiem krótko i węzłowato - jak dla mnie rewelacja! Już przy programowaniu kanałów ze zwykłej kablówki znikła niepewnosć co do właściwości wyboru - obraz naprawdę dobry na większosci z nich. Ogladam z ok 2,5-3m. Natomiast opad szczęki zaliczyliśmy z żoną po wrzuceniu do DVD Władcy Pierścieni i puszczeniu go z progresywnym skanowaniem. Bajka jeśli chodzi o jakosć obrazu, kolory, ostrość itp. Momentami naprawdę pojawia się nawet wrażenie trójwymiaru
Prawdziwa jazda zaczęła się po odpaleniu PS3 po HDMI...Powiem szczerze - jeśli nawet w jakiś sposób wyobrażałem sobie co mogę zobaczyć na ekranie, to rzeczywistość grania na 40" ekranie w gry HD przerosła wszelkie moje oczekiwania. To po prostu trzeba zobaczyć na własne oczy...

k:
Aha, nadmienię tylko, że praktycznie nie zmieniałem jeszcze nastaw fabrycznych tego LCD (no moze troszkę pobawiłem się trybem żywym..

) i wszystko wygląda ekstra.!
Generalnie jakby ktoś pytał to jak najbardziej polecam - szczególnie że wszystkie TV Sony mają teraz 5 lat gwarancji
Pozdrawiam