sony kd-65xd9305 czy samsung ue65ks9000

DARKIN

New member
Witam mam pytanie co byscie wybrali sony kd-65xd9305 czy samsung ue65ks9000 telewizor ma byc przedwszystkim do ogladania filmow ,bylem przekonany do samsunga ale sprzedawca zafiksowal mnie na sony pokazywal testy i wydaje mi sie ze sony lepiej wypadl

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam mam pytanie co byscie wybrali sony kd-65xd9305 czy samsung ue65ks9000 telewizor ma byc przedwszystkim do ogladania filmow

Witam uprzejmie,

Bardzo trudny wybór .
Ale napiszę tak , jak telewizor ma być do oglądania filmów , to wybrałbym telewizor firmy Sony KD-65XD9305 .
Jeżeli jednak preferuje się szybki , niezawodny system operacyjny telewizora , który nie spłata
nam jakiś "figli" , to wówczas wybrałbym telewizor firmy Samsung UE65KS9000 , który również
ma bardzo dobry obraz bez dwóch zdań . Nie lubię tylko"zakrzywionej" matrycy .
Obecny system operacyjny Android wersja 5.1 potrafi jeszcze pokazać "swoje fanaberie" . Być
może spodziewana jeszcze w tym roku jego aktualizacja do wersji 6.0 (Marshmallow) te "fanaberie"
zlikwiduje . Oby się tak stało . :-|
Pozdrawiam,:)
accu
:-|

DARKIN

New member
Dzieki bardzo tv juz zamowiony bedzie w srode wzialem sony ,moj stary tv 32 cale tez byl tej firmy i dziala do dzis jedynie pilot nie przetrwal

DARKIN

New member
Padl to znaczy nie chce sie wlaczyc byl serwisant podobno modul zasilania
model to sony kd-65xd9305 poltora miesiaca temu kupilem

WuMike

New member
Bez reklam
no i padl soniacz wylaczylem wieczorem i rano juz sie nie wlaczyl co za szmelc

Rozumiem, że Mercedes, który trafi do serwisu to też szmelc? Przecież to się zdarza, bardzo rzadko, ale jednak.

Może to tylko zewnętrzny zasilacz, który dostał jakiś silny impuls prądu lub napięcia i nie wytrzymał?

Ostatnia edycja:
Do góry