740 ma chyba wbudowane 32GB pamięci a reszta to to samo co 730. Ja używam kart Sandisk 10 klasy, mam 2x16GB i 1x32GB i spisują się bez zarzutu.
Co do wielkości ekranu to byłem z niego zadowolony, ale ostatnio zobaczyłem w jakimś markecie któregoś Panasonica za ok. 3500zł (pewnie seria 900) i tam ekran był odczuwalnie większy.
Tyle że, czasem ekran większy a rozdzielczość mniejsza, to też trzeba brać pod uwagę.
Panowie, odpowiem krótko bo dużo jest tematów o 50p i co z nimi robić i szkoda tutaj o tym pisać, nie wiem czemu nie znalazłeś nic, wiec koncentrujmy tutaj się o czymś innym.
DO kamery ma program PBM świetnie sobie radzi i proste filmy zrobisz w nim bez ponownego kodowania materiału + wypalisz na BD
Na DVD nie ma opcji wrzucenia takich plików i ich oglądania, tylko 50i z tego co pamiętam, specyfikacja DVD AVCHD na wiki
Kamera ma możliwość zgrani na dysk 2,5 cala po USB
Panowie czemu nie czytacie instrukcji jest dostępna w sieci na stronie Sony.
Dobry program do video to Sony Vegas chyba 300zł, inni mówią ze są inne, tutaj na stronie są one podane. Ja polecam Sony jest tani i dobry.
Ile nagrasz na kartę masz w instrukcji, 32GB starczy a później zgrywasz na dysk podpięty do kamery.
Ratj2000 instrukcję masz na stronie Sony w pdf przeczytaj ją, ja tak zrobiłem