Witam
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem LCD Sony 32S2520 i obecnie zastanawiam się nad kupnem jakiegoś niezbyt drogiego odtwarzacza DVD. Myślę o Sony DVP-NS78H. Jednak szukam czegoś co przede wszystkim ma czytać divix'y
Niestety nie mogę nigdzie w sieci znaleźć testu w/w odtwarzacza a słyszałem, że Sony słabo radzi sobie z divix'ami. Nic też nigdzie nie piszą o zmianie wielkości czcionki, itp. przydatnych funkcjach
Nie bardzo wiem także co będę musiał zrobić aby "wrzucić" mu nowe kodeki!
Nie ma o w/w sprawach mowy na oficjalnej stronie SONY. Jeśli ktoś z Was jest posiadaczem w/w modelu Sony napiszcie jak to się sprawuje w praktyce. Czyta Divix, jpg i inne?
Słyszałem, że Pioneer DV400 nieźle sobie radzi z divix'ami. I tu także proszę o opinię na temat tego modelu.
Piszcie o wszystkim co może mnie skłonić do wyboru jednego z w/w modeli. Zaznaczam, że będę także oglądał DVD
Jak zauważyliście jestem nowicjuszem w dziedzinie HD więc proszę o wyrozumiałość
Skłaniam się bardziej do zakupu SONY, lecz jak wyżej pisałem musi czytać Divix'y (tak dobrze jak WIWA?). Piszcie jak to wygląda praktycznie
Pozdrawiam i czekam na konstruktywne odpowiedzi
k:
Słyszałem, że Pioneer DV400 nieźle sobie radzi z divix'ami. I tu także proszę o opinię na temat tego modelu.
Piszcie o wszystkim co może mnie skłonić do wyboru jednego z w/w modeli. Zaznaczam, że będę także oglądał DVD
Jak zauważyliście jestem nowicjuszem w dziedzinie HD więc proszę o wyrozumiałość
Skłaniam się bardziej do zakupu SONY, lecz jak wyżej pisałem musi czytać Divix'y (tak dobrze jak WIWA?). Piszcie jak to wygląda praktycznie
Pozdrawiam i czekam na konstruktywne odpowiedzi