Nie bierz tego...
Lepiej zainwestuj w 55Q90T/Q95T.
Będziesz na pewno bardziej zadowolony.
Dołóż mi różnicę w cenie, to chętnie wezmę
Nie bierz tego...
Lepiej zainwestuj w 55Q90T/Q95T.
Będziesz na pewno bardziej zadowolony.
A dlaczego nie OLED?
Myślałem o C9, ale nie znam nikogo kto ma OLEDA (albo znam tylko nie wiem że ma) żeby zapytać jak to jest z nim po paru sesjach w FIFE czy coś
Żadnego. Linia LG w sumie się rozdzieliła. Wszystko powyżej Nano913 to już 8k. Tylko nie wiem czemu u nas to 903... 913.
Na zachoddzie podaja 906 i 917 etc.
https://www.displayspecifications.com/en/brand/a1025
Ja u Kikiego wziąłem 65nano903 . Od 913 różni się podstawką. Jak telewizor ma wisieć to w sumie kosmetyczny zabieg a 100 pln taniej.
Jak czerń i blooming - pierwsze wrażenia?
Dasz radę wrzucić jakieś fotki?
Zrobiłem zdjęcia ale nie ma sensu ich wstawiać bo to jest masakra w porównaniu z obrazem rzeczywistym. Jedyne co mogę powiedzieć że blooming występuje i jest dokuczliwy w momentach jak jest cały czarny ekran + napisy. Oglądam jeszcze raz ta Grawitacje i nie widać tego tak jak się patrzy chociażby na gwiazdy.
Tutaj moja prośba, jak macie jeszcze jakieś ciekawe przykłady dla tego zjawiska to piszcie. Najlepiej jakiś film pełnometrażowy czy odcinek serialu bo ogladanie białej kropki latającej po czarnym ekranie trochę mija się z celem. Kolejna sprawa to jakość materiału. Jest trochę filmików na YouTube ze wsparciem HDR typu Dolby Vision, Dolby Atmos trailer i w tedy ten telewizor zaczyna działać.
Z góry dziękuję![]()
Tak tak dolby vision i atmos na yt a świstaki zawijają...i zaczyna działać twoja wyobraźnia to na pewno.