Sony 65xd9305 z promocji Euro czy coś innego.

barburian

New member
Bez reklam
Tv

Panowie, przemówiły względy finansowe. Zastanowiłem się czy jest sens dopłacać 3k tylko za Androida. W sumie za tą kasę można by mieć drugi TV albo przyzwoity komputer. Jak będzie mi brakowało Androida to dokupię jakiś odtwarzacz. A jak znam życie, kupił bym Sony, pobawił się trochę Androidem i bym pewnie później w ogóle go nie używał.
Panas zamówiony, dostawa za 3-4 dni.
Dzięki wszystkim za pomoc.

Gratulujemy zakupu i dobrego wyboru

Szym3k

Member
Polećcie mi proszę jeszcze do niego jakiś niedrogi uchwyt.
Sprzedawca w sklepie chce mi sprzedać coś takiego Reinston EU008 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD . Niby jest tylko do 60 cali, ale wagowo da radę. Fajny jest ponieważ ma regulację w pionie i pewnie mało będzie odstawał od ściany, natomiast trochę lipa, że nie ma regulacji w poziomie.
Polecicie coś lepszego w podobnym przedziale cenowym?

pepka

Member
Bez reklam
10cm to dla niektórych wcale nie jest blisko ściany ;-).
Nie mniej uchwyt więcej niż porządny, mam na siłowni i sobie chwalę.

Szym3k

Member
Pepka o którym uchwycie piszesz?
Słuchajcie tak jeszcze czytam sobie o Panasie i wyczytałem, że nie ma on stref wygaszania i że nie do końca obsługuje HDR. Prawda to? Jeżeli tak to duża będzie jakość w obrazie względem wspominanego wcześniej Sony?

barburian

New member
Bez reklam
Każdy TV z matrycą VA ma kiepskie kąty . Kiepskie czyli przy 20-30 stopniach
gubi ostrość i kolory. Panasonic ma ponoć 32 strefy

Caparzo

New member
Bez reklam
Podobno kosmici nas odwiedzają... Skończ już czytać. Książke poczytaj bo teraz nie bedziesz mógł spać przez.kąty... Litości no. Będziesz zadowolony z zakupu i sam powiesz że niepotrzebne było czytanie połowy rzeczy i. 3/4 forum i komentarzy.. Ktoś gdzieś pisał że.siedząc na wprost kąty są złe bo sie kolory wylewają.. Czy jakoś tak..

barburian

New member
Bez reklam
Świete słowa

Podobno kosmici nas odwiedzają... Skończ już czytać. Książke poczytaj bo teraz nie bedziesz mógł spać przez.kąty... Litości no. Będziesz zadowolony z zakupu i sam powiesz że niepotrzebne było czytanie połowy rzeczy i. 3/4 forum i komentarzy.. Ktoś gdzieś pisał że.siedząc na wprost kąty są złe bo sie kolory wylewają.. Czy jakoś tak..

Zgadzam się w 100%. PUCZytaj coś :) ,książkę lub coś innego PUCZytaj bo oszalejesz :)

kolunio

New member
A też panowie zamówiłem dx750 w Saturnie z dostawą do domu.;)
Mam tylko nadzieje ze przyjedzie nówka sztuka a nie z ekspozycji. ..zobaczymy....dostawa do 4 dni ale wziąłem za pobraniem to może na piątek będzie. ..;)

Szym3k

Member
Ok, ok już nie czytam.
Już ostatnie pytanie. Uchwyt do TV radzicie montować w gazobetonie zwykłymi kołkami czy lepiej może kupić jakieś małe kotwy chemiczne?

WuMike

New member
Bez reklam
W gazobetonie wg mnie zwykle, porządnej jakości kołki wystarczą. To tylko 30 parę kilo statycznego obciążenia, przy samej ścianie.

pebe86

Member
Bez reklam
A też panowie zamówiłem dx750 w Saturnie z dostawą do domu.;)
Mam tylko nadzieje ze przyjedzie nówka sztuka a nie z ekspozycji. ..zobaczymy....dostawa do 4 dni ale wziąłem za pobraniem to może na piątek będzie. ..;)

Z tego co mi wiadomo to w sklepie internetowym Saturna widać przy zamówieniu czy produkt jest z ekspozycji. Jeśli nic takiego nie widziałeś to raczej możesz spać spokojnie.

Caparzo

New member
Bez reklam
Ok, ok już nie czytam.
Już ostatnie pytanie. Uchwyt do TV radzicie montować w gazobetonie zwykłymi kołkami czy lepiej może kupić jakieś małe kotwy chemiczne?

Chłopie... kotwę chemiczną stosuje się do markiz, rolet na zewnątrz jak fizyka je ciągnie od ściany kiedy są rozwinięte. Tv nie będzie żadnego kołka ciągnął. Więc 8 kołków starczy z palcem z tyłu, mogą być 10 o długości 12 jak masz taką ścianę grubą. U mnie suporex na 8 cm a tv 60 cali. mam 8 kołków ósemek.

Zgadzam się w 100%. PUCZytaj coś :) ,książkę lub coś innego PUCZytaj bo oszalejesz :)

Czy coś źle napisałem z tym puczytaniem twoim ? widziałeś żebym edytował post ? więc było i jest raczej poczytaj :fool:

Do góry