Jeśli chodzi o konsole to z tego co wiem i co mi polecano i tu i w sklepie, to SONY ma małe lagi w związku z tym jest jak najbardziej polecany do konsol. Chociaż są i lepsi zawodnicy w tej klasie. Dodatkowo DualShocka powinieneś wykorzystać w Google Markecie, nie wspominając o jakiś innych udogodnieniach dla urządzeń z rodziny SONY (widziałem jakieś aplikacje chyba PlayStation Video). Niestety mój XBOX odmówił posłuszeństwa i i dopiero po nowym roku dojedzie do mnie drugi więc wtedy wrzucę film.
Jeśli chodzi o obraz SD, mam 50 cali i UPC. Odległość od głowy 3,5-4 metry. Wszystko zależy kto nadaje program i co w nim leci. Ogólnie jest ładnie, ale wiadomo im większy ekran tym będzie większa paćka na nim. Moim zdaniem nie ma co narzekać, technologia TV wyprzedziła technologię sygnału w Polsce (pomijam platformy typowo cyfrowe w HQ) więc i tak tego nie ominiesz.
Jeśli chcesz wrzucę film z testu o ile coś na nim będzie widać.
Jeśli chodzi o W755C, wszystkie wtyczki i gniazda poza COmponent scard i lan, kierują w dół lub na boki. w/w kierują do ściany ale istnieje duże prawdoodobieństwo że z nich nawet nie skorzystasz. ja czekam na wieszak, ale wziąłem nie sztywny a ten z 2 ramionami. tyle że ja mam dodatkowo płytę k/g więc wieszak się schowa w nią.